Édesburgonya chips

TOVÁBB AZ ÖSSZES ÉTEL RECEPTRE!       


 

Sós, ropogós nasi, ami egyáltalán nem hízlal, mégis finom mint az igazi! Fogyaszd bátran a diéta alatt is!

Hozzávalók:

  • 2 nagyobb édesburgonya
  • 4 evőkanál olívaolaj
  • bors

Elkészítése (35 perc):

Az édesburgonyát mosd meg, a héját alaposan dörzsöld meg, hámozni nem szükséges. Szeleteld fel nagyjából azonos vastagságú karikákra. Ha van kéznél reszelő, érdemes bevetni. Minél vékonyabbak a szeletek, annál ropogósabbra sülnek. Rendezd a chipseket egy sütőpapírral bélelt tepsibe.

Öntsd egy tálba az olajat, keverd össze sóval, borssal, és locsold meg vele a krumpliszeleteket. Rakd előmelegített sütőbe, és 160 fokon süsd meg a chipset körülbelül 15-20 perc alatt. A sütőből kivéve nem lesz rögtön ropogós, ezért is érdemes megvárni, míg kihűl.

Az édesburgonya chipset megszórhatod fokhagymaporral, különféle fűszerkeverékkel, és kínálhatsz hozzá szószokat. Sőt, köretként tálalva is népszerű lesz.

Forrás: femina.hu

JÓ ÉTVÁGYAT A CHIPSHEZ!

Hasonló elképesztő nasi receptek Itt találhatók!

Édesburgonya chips

Lélegzetelállító receptekre vágysz?

Lapozz bele varázslatos alakformáló szakácskönyvünkbe!

Az Élet írta szakácskönyv


 

Hogyan tudnád TE is a tudatos életmódot könnyedén beilleszteni az életedbe?

Ideális testalkat mellett, koplalás nélkül jókat, és bőségesen enni?

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT! 

SEMMI ESÉLYE A FELESLEGES KILÓKNAK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket