Gombás cukkinis hajdina

TOVÁBB AZ ÖSSZES ÉTEL RECEPTRE!       


          

                           KULCS A TESTHEZ  KÖNYV                                    ÉLET ÍRTA SZAKÁCSKÖNYV


 

HOZZÁVALÓK:

  • 3 nagyobb fej gomba
  • 1 közepes salátacukkini
  • negyed bögre hajdina
  • fokhagyma
  • só, bors
  • reszelt sajt

ELKÉSZÍTÉS:

A gombaszeleteket kókuszolajon az összetört fokhagymával, sóval, borssal megpirítjuk.

A cukkinit felkockázva a hajdinával együtt belekeverjük és egy-két percig folyamatos keverés mellett még pirul.

Fél bögre forró vízzel leöntjük, lefedjük és kis lángon addig pároljuk, míg a hajdina az összes vizet felszívja. (kb. 10 perc)

A végén ízlés szerint reszelt sajttal megszórjuk.

Köretként is fogyaszthatjuk, de önállóan is megállja a helyét.

JÓ ÉTVÁGYAT!

Több fennséges CUKKINI RECEPT itt található!

Gombás cukkinis hajdina


 

Hogyan tudnád TE is a tudatos életmódot könnyedén beilleszteni az életedbe?

Ideális testalkat mellett, koplalás nélkül jókat, és bőségesen enni?

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT! 

SEMMI ESÉLYE A FELESLEGES KILÓKNAK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás