Paprikás-zsályás csirke

  

TOVÁBB AZ ÖSSZES ÉTEL RECEPTRE!    



Hozzávalók:

  • 4-6 egész házi vagy bio csirke alsó- és felsőcomb vagy csirkemell
  • só és frissen őrölt bors
  • 3 evőkanál házi vagy bio vaj
  • 3 felszeletelt kaliforniai paprika
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1-2 evőkanál apróra vágott zsálya
  • 2 evőkanál apróra vágott kakukkfű
  • 1 bio citrom leve és reszelt héja

Elkészítése:
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra.
A besózott és beborsozott csirkét helyezzük a megolvasztott vajra egy serpenyőben és pirítsuk fehéredésig, majd tegyük félre.
A maradék felolvasztott vajhoz hozzáadjuk a paprikát, fokhagymát, zsályát, kakukkfüvet, és 2-3 percig azon pirítjuk. Ezután sütőtálba helyezzük, majd a tetejére fektetjük a csirkecombokat és/vagy csirkemellet.
Meglocsoljuk fél citrom levével és héjával, sütőben 35-45 percig sütjük. Félidőben megfordítjuk a húst, majd leöntjük a maradék citromlével, és készre sütjük.
Párolt zöldségekket vagy édesburgonya pürét javaslok hozzá.

Forrás:eletmodszer.com

Jó étvágyat a paprikás-zsályás csirkemellhez!
Testszervizelj, hogy jól érezd magad

További csirkemell receptek ITT találhatók!

Paprikás-zsályás csirke

 

Hogyan tudnád TE is a tudatos életmódot könnyedén beilleszteni az életedbe?

Ideális testalkat mellett, koplalás nélkül jókat, és bőségesen enni?

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT! 

SEMMI ESÉLYE A FELESLEGES KILÓKNAK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás