Pirított batáta rozmaringgal, zsályával

TOVÁBB AZ ÖSSZES ÉTEL RECEPTRE!       


 

Hozzávalók (3 adag):

  • 50 dkg batáta, kockákra vágva
  • 4 gerezd szeletelt fokhagyma
  • 0,5 dl kacsazsír (étolaj)
  • 1 db rozmaring ág
  • 1 db zsálya ág
  • 1 tk só

Elkészítés (20 perc):

Főzd elő a batátát. Csak annyira, hogy a kés már bele menjen, de ne legyen teljesen puha. Szűrd le.
Hevítsd föl a zsírt, pirítsd rajta a batátát. Sózd (10 perc). Félidőben dobd hozzá a fokhagymát, az utolsó két percben a rozmaringot és a legvégén a zsályát.
Legyen alatta zsiradék, mert kevés zsíron, épphogy zsíros serpenyőben nem pirul meg rendesen.
Jó étvágyat hozzá!
Forrás:cookpad.com

*A kép csak illusztráció.

Jó étvágyat!

Elképesztő nasi válogatás vár Rád ITT!

Pirított batáta zsályával és rozmaringgel

Bámulatos receptekre vágysz?

Lapozz bele varázslatos alakformáló szakácskönyvünkbe!

Az Élet írta szakácskönyv


 

Hogyan tudnád TE is a tudatos életmódot könnyedén beilleszteni az életedbe?

Ideális testalkat mellett, koplalás nélkül jókat, és bőségesen enni?

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT 

SEMMI ESÉLYE A FELESLEGES KILÓKNAK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás