Spenótos serpenyős csirke

TOVÁBB AZ ÖSSZES ÉTEL RECEPTRE!    


 

Hozzávalók / 2 adag:

  • 25 dkg csirkemell filé
  • 25 dkg spenót (zsenge)
  • 6 db szárított paradicsom (olajban eltett)
  • 125 g mozzarella
  • 1 fél citromból nyert citromlé
  • 1 ek vaj
  • 2 ek olívaolaj
  • só ízlés szerint
  • fekete bors ízlés szerint (frissen őrölt)

Elkészítés:

1. A megmosott spenótleveleket néhány percre forrásban lévő, sós vízbe dobjuk, leszűrjük. (A cél: épphogy összeessenek a levelek.)
2. A húst felkockázzuk, sózzuk-borsozzuk, vaj és olívaolaj keverékén, felhevített serpenyőben, erős tűzön megsütjük.
3. Mikor majdnem kész a csirke, hozzáadjuk a spenótot és a csíkokra vágott szárított paradicsomot. Jól átforgatjuk, összemelegítjük. Szükség esetén utóízesítjük.
4. A legvégén beletépkedjük a sajtot.
5. Mikor megolvad a mozzarella, félrehúzzuk a tűzről, citromlevet facsarunk rá. Tálaljuk.

Jó étvágyat az ebédhez!

Káprázatos CSIRKEMELL RECEPTEK pedig ITT találhatók!

Spenótos serpenyős csirke

Hogyan tudnád TE is a tudatos életmódot könnyedén beilleszteni az életedbe?

Ideális testalkat mellett, koplalás nélkül jókat, és bőségesen enni?

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT! 

SEMMI ESÉLYE A FELESLEGES KILÓKNAK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás