Spenótos serpenyős csirke

TOVÁBB AZ ÖSSZES ÉTEL RECEPTRE!    


 

Hozzávalók / 2 adag:

  • 25 dkg csirkemell filé
  • 25 dkg spenót (zsenge)
  • 6 db szárított paradicsom (olajban eltett)
  • 125 g mozzarella
  • 1 fél citromból nyert citromlé
  • 1 ek vaj
  • 2 ek olívaolaj
  • só ízlés szerint
  • fekete bors ízlés szerint (frissen őrölt)

Elkészítés:

1. A megmosott spenótleveleket néhány percre forrásban lévő, sós vízbe dobjuk, leszűrjük. (A cél: épphogy összeessenek a levelek.)
2. A húst felkockázzuk, sózzuk-borsozzuk, vaj és olívaolaj keverékén, felhevített serpenyőben, erős tűzön megsütjük.
3. Mikor majdnem kész a csirke, hozzáadjuk a spenótot és a csíkokra vágott szárított paradicsomot. Jól átforgatjuk, összemelegítjük. Szükség esetén utóízesítjük.
4. A legvégén beletépkedjük a sajtot.
5. Mikor megolvad a mozzarella, félrehúzzuk a tűzről, citromlevet facsarunk rá. Tálaljuk.

Forrás: www.mccormick.com

*A kép csak illusztráció.

Jó étvágyat az ebédhez!

Káprázatos CSIRKEMELL RECEPTEK pedig ITT találhatók!

Spenótos serpenyős csirke

Bámulatos receptekre vágysz?

Lapozz bele varázslatos alakformáló szakácskönyvünkbe!

Az Élet írta szakácskönyv

Hogyan tudnád TE is a tudatos életmódot könnyedén beilleszteni az életedbe?

Ideális testalkat mellett, koplalás nélkül jókat, és bőségesen enni?

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT! 

SEMMI ESÉLYE A FELESLEGES KILÓKNAK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás