Zöld leves a hátsó kertből

TOVÁBB AZ ÖSSZES ÉTEL RECEPTRE!       


 

Leves hozzávalók:

• 2 evőkanál vaj
• 1 apróra vágott vöröshagyma
• 2 fokhagyma
• só
• bors
• 1 édes burgonya
• 0,5 l víz
• 100 g spenót
• pirított-őrölt szezámmag
• házi vagy bio joghurt

Elkészítése:

1. Olvasszuk meg a vajat közepes lángon, majd adjuk hozzá az apróra vágott vöröshagymát az áttört fokhagymákkal, majd sózzuk, borsozzuk, és fedő alatt 5-10 percig arany színűre pároljuk.
2. Belehelyezzük a felvágott burgonyát - héját rajta hagyva -, és a fedőt visszatéve további 5 percig a vajas-hagymás keveréken pároljuk.
3. Beleöntjük a vizet és addig főzzük, amíg az édesburgonya könnyedén kettévágható egy villával.
4. Levesszük a tűzről, majd a belekevert spenótot egy percig fonnyadni hagyjuk.
5. Végül krémesre turmixoljuk, és joghurttal, valamint pirított-őrölt szezámmaggal tálaljuk.

Fantasztikus leves receptek várnak Rád ITT!

Zöld leves a hátsó kertből

Bámulatos receptekre vágysz?

Lapozz bele varázslatos alakformáló szakácskönyvünkbe!

Az Élet írta szakácskönyv


Turmixban partnerünk: az ELECTROLUX

Explore 7 turmixgép a Testszerviz ajánlásával.

Electrolux

ITT VÁR RÁD A TE IGAZÁN VERHETETLEN TURMIXGÉPED!


 

Hogyan tudnád TE is a tudatos életmódot könnyedén beilleszteni az életedbe?

Ideális testalkat mellett, koplalás nélkül jókat, és bőségesen enni?

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT! 

SEMMI ESÉLYE A FELESLEGES KILÓKNAK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás