Kulcs az életmódváltáshoz - Testszerviz esszencia új könyv megérkezett!
3.TUDTAD-E? IV. SOROZAT
TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!
Van egy GLP-1 nevű hormon, amely a vékonybélben, annak vastagbélhez közeli részen termelődik. Ez a hormon is az inzulin termelődésére hat, de közel sem olyan mértékben, mint a GIP, amelyről az előző „Tudtad-e” bejegyzésben olvashattál. Ez a hormon akkor szabadul csak fel, amikor odaérnek a vékonybélben levő lassan felszívódó szénhidrátok. Ilyenkor nem történik magas inzulinszint kiválasztás, és ez nem fokozza az inzulinrezisztencia kockázatát.
A lassan felszívódó szénhidrátok közé tartozó salátákról itt olvashatsz.
Legyél felelős a saját testedért!
HASZNÁLD EZT A TUDÁST EGÉSZSÉGGEL!
ITT TUDHATSZ MEG TÖBBET A KULCS A TESTHEZ KÖNYVRŐL!
Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!
Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!