5000. példány az Élet írta szakácskönyvből

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

Élet írta szakácskönyvünk 5.000-ik példányát adtuk át

Nagyon szép mérföldkőhöz érkeztünk. Átadtuk egyik kedves partnerünknek az 5.000-ik Élet írta szakácskönyvet.

A Testszerviz indulásának hajnalán ügyfeleink állandó kérdésére, hogy mit együnk, és az amit megettünk jó-e, reagálva összeállítottunk egy szakácskönyvet.

150 egészséges, kipróbált, egyszerű alapanyagokból, bárki által könnyen elkészíthető receptet válogattunk össze.

Ügyfeleink, konzultánsaink küldték őket. Innen az elnevezés – Élet írta szakácskönyv.

Nem gondoltuk, hogy ekkora siker lesz. Nem valami mesterszakács, vagy híresség írta, hanem mérnökök, tanárok, fizikai munkások, irodai alkalmazottak, művészek, nyugdíjasok, akik elindultak az egészséges táplálkozás útján.

A siker bennünket is meglepett! Aztán megértettük, hogy mi történik. Olyan emberek írták a könyvet, mint amilyen te vagy. Olyan valóságos fotók vannak benne, amelyeken az elkészítés után az étel valóban úgy néz ki.

Egyetlen étel sincs lakkozva, nincs festegetve, nincs retusálva, nincs agyonbonyolítva, nincsenek benne „különleges” alkotóelemek, ugyanakkor könnyen elkészíthetőek, laktatóak, és egészségesek.

Nincs titok, ti írtátok, nektek íródott, és tudjuk, hogy nem egy dísz a polcon ez a könyv, hanem valóban használati tárgy.

Minden egyes példány, ami kikerül (és csak saját forgalmazásban értékesítjük), segít valakinek az egészséges táplálkozáshoz ötleteket, megoldásokat adni.

5.000 példány, legalább 5.000 ember, akinek ez segítség!

Ez a könyv egy lépés a helyes életmód felé! Fontos lépés!

Nagyon büszkék vagyunk rá és köszönjük a bizalmat, szeretetet.

A könyvről további információkért kattints a képre!

 

Ha további lépést szeretnél tenni az életmódváltás útján, akkor nézd meg a Testszerviz Életmódváltó Piramist!

 

 

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás