A fogápolás 2 alappillére

Az, hogy a szánkban rend van-e, hogy a fogaink egészségesek alapvetően 2 pilléren nyugszik.

Az első, hogy megfelelő technikával és alapossággal ápoljuk-e a szánkat, fogainkat. Szándékosan nem a fogmosást írtam, mert az önmagában nem elég. Száj és fogápolás!!! Minden fontos fázis megcsinálunk-e, vagy csak fogat mosunk. A magyar emberek rettenetes foghelyzete azt mutatja, hogy mossuk ugyan, de sajnos minek. Az eredmény lehangoló! Pl a 14 év körüli korosztálynak már 4-5 maradó foga is hiányzik átlagosan. A 60 év felettiek 50%-nak nincs saját foga…

A második, ha megtanultuk a helyes fog és szájápolást az, hogy milyen eszközökkel tesszük mindezt. A hagyományos boltokban a profi eszközöket elvétve találjuk meg. Az igazi profi márkákat az emberek többsége hírből sem ismeri. Ezeket vagy a fogorvosnál, vagy kifejezetten erre szakosodott pár üzletben találjuk meg.

Eddig! Most már egyszerűen, bárki számára hozzáférhetőek a Testszerviz Prémium Webáruház fog és szájápolási részlegében. Fogorvosunk válogatta össze a fogkrémet, fogkefét, szájzuhanyt, fogköz tisztítókat, elektromos és ultrahangos fogkeféket, a szájvízeket. Szakmai ajánlásával kerület ezek a profi termékek a webáruházba.

Minőségi fog és szájápoláshoz minőségi termékek! Kizárólag olyanok, amiket teszteltünk, és mi Testszervizesek is használunk.

Mi mind megcsináltuk az Őrizd meg a fogaidat! tanfolyamot és prémium eszközökkel ápoljuk fogainkat a tanult tudás használatával.

Első lépés – Őrizd meg a fogaidat! online tanfolyam

Második lépés – profi eszközök a Testszerviz Webáruházból

És a fogaid újra egészségesek lesznek, a mosolyod őszinte, a leheleted üde!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket