A fogyókúrákról

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!      


 

Megfigyeléseink és sok tanulás során rájöttünk arra, hogy mi az igazi oka a szervezet nem optimális működésének. Azt valljuk, hogy nem a felületi tüneteket kell kezelni, hanem a problémák mélyén lévő valódi okot. Ebben az esetben a tünetek is jelentősen csökkennek és a szervezet minden szinten jobbá tehető.

Sokan megtapasztalták már, hogy a működő fogyókúrák nem hoznak tartós eredményeket. Működnek, de csak addig, amíg alkalmazzuk! A kérdés mindig az, hogy mi történik azután?

Mi történik, ha már nem szedjük a javasolt pirulákat vagy más termékeket? És mi történt már addig velünk, amíg a gyakran önsanyargató koplalás időszakában létfontosságú táplálékoktól vontuk meg a testünket?

Fontos megérteni, hogy a test tudja, hogy mi a jó a testnek! Ezért, ha sokat koplal, és sokszor vonják meg a létfontosságú elemeket a testtől, akkor azt a csontozatból, vagy más helyekről pótolja. Ez komoly, az egészséget károsító következményekkel járhat.

Tanácsadóink készen állnak arra, hogy segítsenek Önnek! Ezzel az egyszerű és épp ezért is működőképes technológiával az életét Ön teheti jobbá saját magának!

 


 „Válassz új ruhát magadnak! Az alakod bízd ránk.”Testszerviz                          


           

A TELJES CIKKÜNK ITT OLVASHATÓ!          

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket