A zsírégetés 10 összetevője

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


Napjaink divatos kifejezése a zsírégetés. Egy kemény edzés, sok futás, zsírégető ételek, koplalás, éhezés, csodaszerek és máris ég a zsír. Pedig dehogy! Van 10 összetevő, melyek együttes jelenléte szükséges ahhoz, hogy a felesleges kilók lemenjenek. 10 hétköznapi, egyszerű dolog.

Tapasztalat, hogy ezek nélkül hiába minden próbálkozás, a test nem engedelmeskedik, a zsírégetés nem működik. Most az alábbi ábrán megmutatjuk, hogy mi ez a 10 összetevő és alatta azt is, hogy mi a megoldás az összetevők összehangolására, a valódi és tartós zsírégetésre.

Zsírégetés a középpontban

Ahhoz, hogy a fenti ábra minden területét kezelni tudd és a tested újra ideális legyen, mindenek előtt tudásra, majd gyakorlati feladatok elvégzésére van szükség.

Új, hamarosan megjelenő könyvünk ebben nyújt segítséget! Nézd meg, hogy hogyan!

Kulcs a zsírégetéshez könyv most ajándék Testszerviz heti étrenddel együtt!

Az életmódváltás újabb mérföldkövéhez érkeztünk. A Testszerviz „Kulcs…” sorozat újabb darabja jelent meg 2021. november első hetében.

Ez a könyv napjaink egyik legnépszerűbb témájával, a zsírégetéssel és annak megoldásával foglalkozik. A legújabb kutatások, eredmények ismeretében biztonsággal mondhatjuk, hogy az egészséges és hosszú élet egyik alapja az ideális test. Ez a könyv remekül illeszkedik az eddigi Kulcs könyvekhez. Nem kiegészíti azokat, hanem újabb ismeretekkel, eszközökkel segít abban, hogy testünk védekező mechanizmusát jó formába hozzuk, tartsuk.

A könyv középpontjában a zsírégetés áll.

Körülötte, mint a tortaszeletek a vele összefüggésben lévő élettani területek. Alvás, táplálkozás, tápanyagok, stressz, regenerálódás, hormonok, mozgás, emésztőrendszer és a máj. Ezek a területek külön külön is meghatározzák a zsírégetés megvalósulását. És egymással is összefüggésben vannak.

Ha a körszelet darabjait rendbe hozod, a zsírégetés szédületesen beindul. Apránként, területről területre haladva elérhtesz egy remek fizikai állapotot, az ideális testet.

A területekről szóló fejezetek megértést, megoldásokat és tippeket adnak a terület rendbetételére.

Ez egy gyakorlatias kézikönyv! Végig vezet a helyes életmód felé, és megoldhatod vele napjaink egyik legégetőbb problémáját!

Hogyan veszítsük el a felesleges zsírt, hogyan legyen ideális a testünk!

Mindez egyszerűen, bárki számára érthetően, hasznos gyakorlati eszközökkel. Újabb lépésként a helyes életmód felé.

Rendelés ITT!

 

Megrendelés ezen az oldalon!

Ha bármilyen kérdésük van, kérem küldjenek egy emailt a testszerviz@testszerviz.hu címre.

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket