Amíg stresszes vagy, nem fogsz lefogyni

  Megjelent új könyvünk - KULCS A STRESSZOLDÁSHOZ!         

Rendeld meg csomagkedvezménnyel itt!

Kulcs a stresszoldához

 


 

A testi stressz egy kellemetlen, vagy fenyegető mentális, fizikai helyzetre adott, összehúzódással, szorítással, izomfeszültséggel járó fizikai reakció. Ez egy normális védekezés a stressz ellen. Amikor a stressz elmúlik, akkor ennek a fesztült testi állapotnak szépen ki kellene lazulni, újra kellően rugalmas alapállapotot kellene elérnünk.

A mindennapok tele vannak stresszes helyzetekkel. Vannak olyanok, amikről magunk is tudjuk, hogy stressz és vannak olyanok, amikről nem is gondolnánk. Egy baleset nyilván valóan stressz. Ha a munkahelyünkön nem jól bánnak velünk, az is. Amikor aggódunk egy szerettünkért szintén jól felismerhető stressz.

Nem mindenkinek nyilván való, de a hosszú ülőmunka, a számítógép folyamatos figyelése, az erőteljes mozgás is ezek közé tartozik. Egy egészséges test nagyon gyorsan „kienged”, „elfelejti” és nem tárolja ezeket az összehúzódott, szorító, izom és testi feszültséggel teli állapotokat. A Testszerviz iránt érdeklődők egyre nagyobb része arról számol be, hogy egy állandósult stresszes érzés alakult ki bennük, megy a mókuskerék szerű gondolkodás, feszültség van a hátban, ízületekben, sokszor indok nélkül aggódnak, összeszorul a gyomruk.

Ez a jelenség társadalmi méreteket ölt. A testben felhalmozódott stressz, illetve annak lenyomata állandósult védekezést eredményez.

A mellékvese szünet nélkül stressz elleni hormonokat kezd termelni, nem tud leállni és stresszes állapotot tart fent. Márpedig a stressz az életben elkerülhetetlen. Ugyanakkor nem jó vele együtt élni. Meg kell szüntetni a krónikus stresszes testi állapotot, mert e nélkül soha nem lesz a test egészséges. 

A nem egészséges test pedig nem tud lefogyni. Tudd meg Te is, hogyan lehet a stresszt kivezetni a szervezetből! Ismerd meg, hogy hogyan lehet a 

stressz testre gyakorolt hatását megszüntetni!

Nézd meg az Anti-stressz csomagot a Testszerviz webáruházban!

https://www.testszervizwebaruhaz.hu/STRESSZCSOMAG


 

Jelentkezz egy ingyenes konzultációra, ahol megtudhatod mit is tehetsz a stressz-mentes és Ideális Testért!

TÖLTSD KI A TESZTET ITT!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket