Az életmódváltás a fejben kezdődik és a konyhában folytatódik!

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

Amikor az orvos azt mondja a betegének, hogy „le kellene fogynia”, „csökkenteni kellene a kávét vagy az elszívott cigaretták számát”, akkor tulajdonképpen arra gondol, hogy jó lenne, ha az orvosi kezelés, a felírt gyógyszerek beszedése mellett a páciens tenne valamit magával kapcsolatban.
Ilyenkor az ember gyakran egyet is értene az orvosával, de valójában nem tudja, hogyan is fogadhatná meg sikerrel az orvosi tanácsot.
A könyvesboltok polcai roskadoznak a különféle diétás könyvektől és szakácskönyvektől. A diétás könyvek kínálta ételek szokatlanok, a szakácskönyvek pedig arról híresek, hogy a belőlük elkészített étel soha nem néz ki úgy, mint ahogy a könyvben megtekinthető.
A Testszerviz Kulcs a testhez című könyve megad minden olyan szükséges ismeretet, amely ahhoz kell, hogy végre bátran tegyünk magunkért valamit, és olyan rejtett összefügésekre is rámutat, amelyek bár erősen hatnak ránk, megsem ismerjük őket, és amikkel kapcsolatban tényleg változtatnia kell az embernek, ha nem akar szembekerülni olyan nehézségekkel, életminőséget rontó tényezőkkel, amelyek idővel akár testi panaszokká is válhatnak.
Az Élet írta szakácskönyv olyan ételek receptjeinek a tárháza, amelyek közül a Kulcs a testhez című könyv útmutatásai alapján bárki kiválogathatja azokat, amelyek nem csak finomak, hanem még a javára is válhatnak.
Jön a Mikulás, közeleg a karácsony, amely elhozza mindannyiunknak a családi béke melegével együtt a sütemények finom ízét is. Az Élet írta szakácskönyv olyan sütemény vagy édességrecepteket is kínál, amelyek nem csak finomak, de kevésbé megterhelőek a szervezet számára, mint a hagyományos cukros édességek.
És ha elmúlnak majd az évvégi ünnepek, az első januári hetekben a könyvcsomag segítségével könnyebben megszabadulhatunk azoktól az ünnepek okozta „mellékhatásoktól”, amelyek már kihatással lehetnek a jövő nyár fürdőruhadivatjára.
De ne szaladjunk előre, közeleg az újabb áldott karácsony, és akár a fa alatt, akár a fa mellet a polcunkon, jól mutat ez a Testszerviz könyvcsomag, amelynek gondolatébresztő oldalai és finom receptjei arra várnak, hogy kipróbáljuk őket, hogy beépítsük őket au ünnepek utáni hétköznapok dolgok világába.

Boldog karácsonyt és csodás évvégi hetetek kívánunk minden kedves könyvvásárlónknak!

a Testszerviz csapata

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket