Az életmódváltás buktatói 3.

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


(Az előző részeket itt olvashatod el.)

Több száz embert kérdeztünk meg arról, hogy mik lehetnek szerintük az életmódváltás buktatói. Ezek a válaszok olyan emberektől jöttek, akik gondolkoznak az életmódváltáson, vagy már korábban tettek rá kísérletet.

Sorozatunkkal válaszokat és segítséget adunk ahhoz, hogy azok, akik komolyan változtatni szeretnének, kapjanak helyes nézőpontokat, támogatást a célok elérésében.

Idő

Na ez a legérdekesebb buktató mind közül szerintem. Azt szoktam mondani az ügyfeleinknek, hogy nem kell mást, vagy többet csinálni, mint eddig, hanem azt, amit csinálsz, tedd helyesebben. Nyilván eszel. Nem kell hosszabb ideig enned, nem kell a bevásárlással több időt töltened, nem kell főznöd, ha eddig nem tetted.

  • Az, hogy tudod, hogy mit vegyél le az áruház polcáról és mit nem, az nem idő kérdése. Persze valamennyi időt először szánnod kell rá, hogy megnézd, mi is van benne.
  • Az, hogy reggel nem futtában bekapsz egy kis péksütit, hanem iszol egy zöldturmixot az ébredés után, nem idő kérdése, hiszen ez 2-3 percet vesz igénybe.
  • Az, hogy amikor gyalogosan közlekedsz egy kicsit megemeled a tempót, még plusz időt is jelenthet.
  • Az, hogy helyesen alszol megfelelő alvási feltételek mellett, nem idő kérdése, ugyanakkor lehet, hogy frissebben kelsz, gyorsabb leszel, nem fáradtan mész neki a napnak.

Mióta 34 kilót lefogytam és egészségesen táplálkozok, egy kicsit mozgok naponta, azt vettem észre, hogy sokkal rövidebb idő alatt végzek a napi feladataimmal.

A helyes életmód időt, energiát teremt neked. Nem vonszolod magad a napokon végig, hanem végig szárnyalsz és azt veszed észre, hogy hoppá, mennyi idő maradt!

Van benne tapasztalatunk, 2300 ügyfelünk nem tévedhet!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket