Kulcs az életmódváltáshoz - Testszerviz esszencia új könyv megérkezett!
Az ember, aki 382 napig nem evett
TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!
Angus Barbieri úgy lett híres, mint az a férfi, aki több mint egy évig nem evett. A drasztikus fogyókúra előtt Barbieri annyira túlsúlyos volt, hogy az orvosok azt mondták neki, már nem sokáig élhet így.
Az olasz származású skót férfi 1965-ben, 27 éves korában 207 kilót nyomott, és azt mondta az orvosoknak bármire hajlandó lenne a fogyás érdekében. A szakértők 40 napos böjtöt javasoltak neki, hogy ezalatt csak vizet igyon.
Az orvosok meg voltak győződve róla, hogy a férfi nem bírja 2–3 napnál tovább a böjtöt. Végül azonban igazi történelmi rekord szemtanúi lehettek: Barbieri 392 napig nem fogyasztott szilárd élelmiszert.
A férfi egy kórházban kezdte ezt a „fogyókúra kezelést”, orvosi megfigyelés mellett, és ahogy egymás után teltek a napok, hetek, és az orvosok azt látták, hogy Barbieri jól érzi magát – a vércukorszintje alacsony az elfogadható határokon belül –, és hazaengedték.
Ezután már csak rendszeres ellenőrzésre járt be a kórházba. A vérvizsgálatok megerősítették, hogy a férfi valóban nem evett semmit.
Végül 382 nap múlva 74 kg lett a testsúlya.
Az esetről szóló angol nyelvű tudományos cikk itt olvasható.
------------------------------------------------------------------------------
Természetesen én nem javaslom senkinek, hogy kövesse a fenti világrekorder példáját.
A Testszerviz étrend nem koplalás vagy böjt!
A testsúlyunk megőrzése vagy túlsúly esetén a csökkentése azonban kétségtelenül fontos az egészségünk javítása vagy megőrzése szempontjából.
A túlsúly vagy annak súlyosabb formája, amit már három kategóriába besorolt elhízásnak tekintenek az orvosok súlyos egészségügyi kockázat.
Az elhízás az orvostudomány szerint az egyik legnagyobb kockázatnövelő körülmény, ami rontja a cukorbetegeknek, a szív-és érrendszeri, valamint a daganatos megbetegedésekben szenvedők életkilátásait, valamint súlyosbítja a mozgásszervi megbetegedéseket is.
Éppen ezért fontos lenne az ideális testsúlyunk visszanyerésének vagy megőrzésének a képessége. Ennek elérése lehetséges. Ezt tanúsítja a Testszerviz 3 hónapos Prémium Programját már sikeresen lezáró ügyfelek, egyre gyarapodó közössége.
Az ember gyerekként – ha egyébként egészséges – nem törődik a testsúlyával. Annyit és azt eszik, amennyit csak akar. Nem kell diétáznia, nem kell magát megtartóztatnia.
Felnőttként már más a helyzet. Erre a gyerekek és a felnőttek hormonális működésének a különbsége ad magyarázatot.
Ismerd meg te is a hormonok csodálatos világát a Kulcs a hormonokhoz című könyvből vagy az ezt a könyvet is tartalmazó könyvcsomagokból!
Ahhoz, hogy a testsúlyunkat kézben tudjuk tartani rendelkezni kell a megfelelő tudással. Ezt adja meg a Kulcs a zsírégetéshez könyv, illetve az ez a könyvet is tartalmazó könyvcsomag kínálat.
A testsúlykontrollhoz szükséges a zsírégetés beindításához és fenntartásához egyrészt szükséges tudás, másrészt kellene azok a vitaminok és más tápanyagok, amik napi szinten támogatják ezt a kívánatos folyamatot.
Ilyen vitamin a C- és D-vitamin, a B-komplex vitaminjai, amik szükségesek a szénhidrátok jó kezeléséhez. Az ásványi anyagok közül a kalcium és magnézium is nagyon hasznos a zsírégetés szempontjából is. De itt nem állhat meg a felsorolás, éppen ezért fontos a megfelelő napi tápanyagbevitel.
Ez a legkönnyebben ma a 21. század elvárásainak megfelelő, nagy hatékonyságot biztosító folyékony készítmények fogyasztásával érhető el. Ilyen készítménycsalád a Vitalissimo webáruház kínálatában szereplő egyedülálló SWEDISH NUTRA TERMÉKCSALÁD.
Ne törődj bele a túlsúlyba, ami nem csupán esztétikai kérdés! De nem kell nádszálvékony karcsúnak se lenned ahhoz, hogy rendben legyél!
A kitartás és a tudás egymást segítve valóban nagyon hatékony kombináció!
Olvasd magad egészségesre
és töltsd ki az Életminőség tesztünket, beszélgess el egy konzultánsunkkal!
Az egészséges étrend kialakítása érdekében annak a tudása is fontos, hogy milyen gyümölcsben és zöldségben milyen tápanyagtartalom van, azaz egyáltalán mit várhatunk attól, amikor megeszünk egy almát vagy valamilyen főzeléket.
A Kulcs a tápanyagokhoz című könyvemet pontosan ezért írtam meg.
A könyvben nem csak az egyes gyümölcsöknek vagy növényi ételalapanyagoknak a tápanyagtartalma olvasható, hanem benne vannak a húsok és belsőségek tápanyagleírásai is.
A könyv kiemelten foglalkozik azokkal a főzési és sütési eljárásokkal is, amik kíméletesebbek a tányérra kerülő ételösszetevőkhöz.
Így nem csak egy „tápanyag kézikönyv” lesz az Olvasó kezében, de egy főzési segítség is, ami alapján már nem okoz gondot a szakácskönyvekben kínált ételreceptek „mögé nézni”, és ez alapján tudni azt, hogy mennyi vitamin és más hasznos tápanyag kerülhet a szervezetünkbe a kiválasztott étel elkészítése után.
A Kulcs a tápanyagokhoz című könyvvel együtt érdemes megrendelni
az Élet írta szakácskönyv egészséges receptgyűjteményét is.
Ez a remek szakácskönyv kiváló karácsonyi ajándék a fenyőfa alatt!
Nem csak egy könyvet ajándékozol, hanem az egészséges táplálkozás esélyét is!
Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!
Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!