Az igazi ok

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!  

    


Feltöltötte: Burget Péter, 2015-11-02 15:20:28

 

„A legelső kérdés soha sem az, hogy hogyan tudsz lefogyni. Hanem az, hogy miért híztál meg valójában.” – Testszerviz

Az emberek egyre nagyobb hányada tudja és érzékeli, hogy a túlsúly megkeseríti és jelentősen megrövidíti az életet. Ezek mellett az életminőséget is rontja, megnehezíti a mindennapokat, egyre nagyobb erőfeszítésre késztetve a túlsúly hordozóját.

A nálunk jelentkezők elmondják, hogy számos dologgal próbálkoztak, diéta, erőltetett mozgás, nem evés, porok, kapszulák, csodabogyók és hosszasan lehetne sorolni.

Valamiért mégsem érték el a kívánt eredményt, részleges sikereket szereztek, majd néhány hónap elteltével a kilók újra visszaszaladtak.

Kérdezik is, miért nem tudok lefogyni?

A legelső dolog a fogyáshoz és ideális test kialakításához, hogy mi vezetett a túlsúlyhoz, mi a tényleges oka, hogy az érdeklődő meghízott. Ha megtaláljuk a valódi kiváltó okot, akkor azt már nagy biztonsággal és eredménnyel lehet kezelni.

És nem magát az elhízást vesszük célba, hanem megszüntetjük a kiváltó okot. Ha például fáj valamelyik tesztrészünk, az egy jelzés a testről, hogy valami nem jól működik benne. A gyógyszer a tüneteket nyomja el, a valódi okot nem nagyon kezeli. Ezért a fejfájás időnként visszatér és kínoz bennünket. Ha megszüntetjük a kiváltó okot, akkor örökre meg lehet tőle szabadulni. Csak választás kérdése, hogy melyik irányba cselekszünk.

Az elhízás pontosan így működik. Valamiért elhíztunk. Ez lehet túl magas stressz-hormon szint, túl sok inzulin termelés, túlzott ösztrogéntermelés, a normálisnál gyorsabb anyagcsere lassulás, a szervezet kommunikációs központjának a hibája és így tovább.

A felesleges kilók csak következmények, mutatják, hogy a test nem egészséges, valami elromlott benne.

A Testszerviz azzal segít ügyfeleinek, hogy megkeressük velük együtt a test elromlásának valódi okát és azt javítjuk ki. Illetve azt javítja ki az ügyfél a mi segítségünkkel.

Az ügyfél dolgozik a saját testén, ő idézi elő a pozitív változásokat. Így ő okozza a test jobb állapotba kerülését. És rájön, hogy bizony képes kontrollálni a testét és úgy alakítani, ahogy ő akarja.

A javulás az ő terméke, a siker az ő munkájának eredménye, a hozzá vezető út pedig a számára megfelelő egyedi és működő út.

Soha ne várd, hogy ezt a munkát majd elvégzi helyetted más, megoldják bogyók, csodaszerek és neked semmit nem kell tenned. Ez nem működik. Ha működne, már mindenki csinos és elégedett lenne.


 

Segítünk neked, hogy elérd a lehető legjobb fizikai állapotot, hogy végig menj az úton és az út végén egy sikeres, önmagával elégedett, ideális testtel rendelkező ember váljon belőled.

Jelentkezz most!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket