Cseppet sem meglepő és cseppet sem mulatságos! Amikor rád ordít a ruhásszekrény!

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

Vége a nyárnak, itt vannak az egyre hidegebb reggelek és éjszakák. Előkerülnek szépen az utoljára tavasszal, vagy tavaly ősszel használt darabok a ruhásszekrényből.
Nincs mese, ez az élet rendje. És lám, te is azt tapasztalhatod, hogy a pár hónappal ezelőtt kényelmes nadrág, szoknya, kosztüm, öltöny egy kicsit mintha összement volna tárolás közben.
Ugyan mi lehet a szekrényben, amitől minden egy kicsit szűkebb, kényelmetlenebb, feszülősebb lett?
Ez biztosan a szekrény gonosz tréfája, ami évről évre megismétlődve dühbe gurít minket. A szekrény a felelős ezért, ez nem is vitás. Most dobjuk ki? Vagy cseréljük le? De hát az előző is pont ezt csinálta nyáron! Ez minden szekrény velejárója. Biztosan azért, hogy újabb ruhadarabokkal töltsük meg! Unja már a régieket és így éri el, hogy frissítsük a ruhatárat.
Egy nadrág 10.000 Ft, egy öltöny 30-70.000 Ft, egy kosztüm 30-40.000 Ft, egy blúz 10.000 Ft, és ha nem egyet veszel, akkor ezt szorozd be kettővel, hárommal.
A legbosszantóbb az, hogy évről évre meg kell ismételni. Biztos vagyok benne, hogy a ruházati kereskedelem egyik legfontosabb vevőköre nem az, aki a divat trendeket követi, hanem az, aki a testi alakváltozását igyekszik újabb ruhákkal megoldani.
Mi lenne, ha egy olyan „szekrényed” lenne, amiben a ruhák mindig úgy maradnának, ahogy elraktad őket. Mindig kényelmesek, csinos vagy bennük, nem szorítanak, hanem jól állnak?
És mi lenne, ha azért vásárolnál újat, mert az olyan jó? Mert egy újabb darab örömet okoz?
Képzeld el, van ilyen szekrény! Ezt az az 1500 ember, aki megcsinálta a Testszerviz programot, pontosan tudja. Nem ordít rá a szekrény pár havonta új ruhákat követelve, hanem békésen egymás mellett élnek.
Sőt, néha napján a szekrény megajándékoz egy rég elfeledett, 2-3 számmal kisebb ruhadarabbal is.
Neked is lehet ilyen szekrényed! Csak jelentkezz és segítünk megtalálni!

TÖLTSD KI A TESZTET!
 

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket