Doktor Úr! Hogy is van ez?

Az életmódváltás első lépése az, hogy megbízható és megérthető tudást szerzünk. Vallja ezt Dr Kricsfalvi Péter reumatológus-belgyógyász, természetgyógyász főorvos. Nézete szerint az embert holisztikusan kell szemlélni és mielőtt az orvos beavatkozna, mindent meg kell próbálni az egészségügyi problémák megelőzésére. Ez a szemlélet vezette, amikor a Testszerviz szakmai háttérszakértőjeként első könyvünkről írt.

“Számtalan lehetőség kínálkozik napjainkban az egészség megőrzéséről szóló információk megszerzésére és gyakorlati alkalmazására. Mégis érthető és indokolt az igény, hogy átfogó, jó színvonalú, megbízható és megvalósítható ismereteket és technikákat lehessen elsajátítani, amik lehetőséget adnak arra is, hogy mindenkinek esélye legyen jobban megismerni a saját teste-lelke működését, értékelni a teste jelzéseit és minél többféle módon biztosítani saját jóllétét.

Kulcs a testhez című könyvben leírtak kiváló lehetőséget nyújt az életmódváltás elkezdéséhez és sikeres folytatásához. Minden fontos információ jól érthetően benne van, ami ahhoz kell, hogy megismerjük testünk működését.

Azon túl, hogy a könyv módot ad a holisztikus szemlélet elsajátítására, jelentős hozzáadott érték a nem orvosi, életből vett tapasztalat, az önsegítés sikeres megvalósíthatósága, ami egyben arra buzdít, hogy igénybe véve a lehető legjobb minőségű orvosi, egészségügyi ellátásokat, mi magunk is minél többet tudjunk és tegyünk saját egészségünk megőrzése és visszaszerzése érdekében.

Ehhez az önsegítés egyéni és csoportos formái ma már számtalan formában nyújtanak lehetőséget. Ehhez elengedhetetlen a megfelelő, hiteles tudás megszerzése, ami ebből és a többi Kulcs könyvből könnyen megismerhető.

A Testszervíz a legjobbak között van, így biztonsággal támaszkodhatunk rájuk!”

Dr Kricsfalvi Péter

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket