1 éves a Testszerviz Prémium Webáruház

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

Amikor 1 éve belevágtunk ügyfeleink igényei alapján a webáruházba, magunk sem gondoltuk, hogy egy hiánypótló oldalt hozunk létre. 1 év elteltével bátran kijelenthetjük, hogy sikeres az ötlet és megvalósítása.

A célunk az volt, hogy olyan termékeket válogassunk össze, amik átmennek a Testszerviz minőségi elvárásain, jó minőségűek, és jó szívvel ajánlhatjuk őket. És ezt a célt nem csak, hogy elértük, hanem folyamatosan bővülő választékkal folyamatosan életben tartjuk.

Minőségi élethez minőségi termékek!

Jelenleg több mint 500 terméket találhattok meg nálunk számos jól elrendezett kategóriában.

Egészséges lisztek, olajok, multivitaminokvitaminok, konyhai kiegészítők és termékek, fűszerek, egészséges köretek, könyvek a táplálkozásról, életmódváltásról, prémium minden mentes kozmetikumok, tisztítószerek, édességek, édesítőszerek, magok, lekvárok, szörpök, szuperélelmiszerek, ásványi anyagok, turmixporok, nassolni valók, bio almaecet, életmódváltó csomagok, Testszerviz program csomagok, szóval rengeteg olyan termék, aminek a címkéjét mi már végig olvastuk.

Biztosra mehet, aki itt vásárol. Prémium kategória, megfizethető áron és ellenőrzött, válogatott paletta.

Több mint 500 vásárlónk, ügyfelünk már tudja ezt és örömmel használja. Mi pedig örömmel keresgélünk a lehetséges termékek között, mert tudjuk mennyire fontos, hogy mit eszünk és mit nem.

Folyamatosan bővülünk, ugyanakkor a Testszerviz elvárásokkal nem alkuszunk meg!

Minden, amit a Testszerviz ajánlhat neked!

BÖNGÉSSZ KEDVEDRE A TESTSZERVIZ PRÉMIUM WEBÁRUHÁZBAN!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket