Ekcéma eredetű bőrbetegségek kezelése, természetesen

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

Vörös, viszkető foltok, nedvedző apró hólyagok, erős viszketés – ezek az ekcéma tünetei. Az okok többfélék lehetnek (táplálkozás, stressz, kozmetikumok, mosószerek, ékszerek, esetleg öröklött hajlam), de sajnos biztosat még a mai napig nem tud az orvostudomány, olykor csak sötétben tapogatóznak. Egészen pici gyermekkorban is megjelenhet már a bőrön az ekcémás elváltozás, így fontos, hogy megtaláljuk azt a gyógymódot, ami számunkra leghatásosabb. 

Az ekcéma kezelés legfontosabb része a bőr hidratálása. Emellett fontos a viszketés csillapítása is. Az orvosok erre a bőrnyugtató kenőcsökön kívül szájon át szedett antihisztaminokat adhatnak. Nagyon belobbant, rendkívül csúnya ekcémát szteroid-készítményekkel lehet kezelni. Azonban ettől sokan tartanak, ráadásul nem minden esetben hatásos a javasolt kezelés. Aki szeretne más vonalon elindulni, a természetes gyógymódok irányába keresi a megoldást, neki javasoljuk a természetes anyagokból készült szereket, elsőként a kézműves szappanokat, melyek közül a kátrányos csökkenti a viszketést, a holt tengeri iszapos pedig hidratál.

Nyugtatja a bőrt, megszünteti a viszketést, csökkenti a gyulladást a Dermasoft balzsam, mely kizárólag természetes összetevőket tartalmaz. A biztosabb hatás érdekében ezt kiegészíthetjük az A-D vitamin szájon át szedhető vitaminkúrájával, mely értékes, természetes összetevőket és növényi kivonatokat tartalmaz, belülről segítve a gyógyulás folyamatát. Aki szívesebben fogyaszt gyógyteákat, nekik javasoljuk a HillVital Teasoft teakeveréket, mely 8 gyógynövényt tartalmaz és kifejezetten a bőrproblémákkal küzdőknek javasolják a kúraszerű fogyasztását. A felsorolt termékek akár önállóan, akár az orvosi kezelést kiegészítve alkalmazhatóak.

Kattintson ide!

 

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket