Élelmiszeripar mindenhol

Nyugati világunk

Amit ma „nyugati világnak”, vagy egyszerűen „Nyugatnak” hívunk, magában foglalja Európa nagy részét, Ausztráliát és az észak-amerikai kontinenst.

Ez a nyugati világ kezd ébredezni az egészségtudatosság tekintetében.

Az orvosok, az emberi szervezet működésével foglalkozó kutatók szűk köre és az itt élő emberek egészségtudatosabb része kezd rájönni arra, hogy a civilizációs betegségeket a „nyugati típusú táplálkozás” okozza.

Mára már kiderült, hogy az alapélelmiszereknek számító, gyorsan felszívódó szénhidrátokat kínáló élelmiszerek, mint a gabonafélékburgonyakukoricarizs és a cukor, valamint a sütőolajok, mint például a napraforgó-pálma-repce-szójaolajok felelősek a minket sújtó betegségek jelentős részéért.

Alkalmazkodási képtelenség

Világos, hogy a mai ember kifejlődése során évmilliókig csiszolgatott anyagcsere és más, szervezetünkben végbemenő biológiai folyamatok nem képesek alkalmazkodni a fenti jellemzőkkel leírható nyugati étrendhez, annak kialakulásának 120 éve alatt.

A finomított szénhidrátok és a sütőolajok 20. századi elterjedésével párhuzamosan népbetegséggé vált az elhízás, a szív- és érrendszeri betegségek és a rák.

Az 1950-es évekhez képest tízszeresére nőtt a 2-es típusú cukorbetegek száma.

Ultrafeldolgozott élelmiszerek

A 19. század második felétől kezdve a fejlett iparral rendelkező országokban bevezetett egyre több ipari élelmiszerrel kapcsolatban soha nem végeztek vizsgálatokat a hosszú távú, egészségre gyakorolt hatásukkal kapcsolatban.

Az élelmiszeripar szabadon hazardírozhat az egészségünkkel, az állami felügyelet csak az adalékanyagokat teszteli, hogy van-e bármelyiknek bizonyítható rövidtávú megbetegítő hatása.

Valójában egy új korszakba léptünk a tápanyagot már alig tartalmazó ultrafeldolgozott élelmiszerekkel.

Ez ellen az egészségkárosítás ellen magunknak kell védekeznünk!

Ehhez a védekezéshez nyújt támogatást a Testszerviz és a Vitalissimo webáruház!

Mi a Testszerviz megoldás?

megoldás kettős lehet: egyrészt a tudatos életmódváltás, aminek során kiiktatjuk ezeket az élelmiszereket az étrendünkből, másrészt a hiányzó vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek pótlása.

Ez utóbbira kiváló segítség a Vitalissimo webáruház folyékony vitamin kínálata.

Ezek a folyékony termékek hatékony felszívódással remekül feltöltik a szervezetünket az ételeinkből már alig bevihető tápanyagokkal.

Kattints ide, és ismerkedj meg a Swedish Nutra termékkínlatunkkal!

 Itt az életmódváltáshoz szükséges tudás!

A másik lehetőség az életmódváltás, aminek sikeres véghezviteléhez elengedhetetlen a szükséges tudás megszerzése. Ezt kínálják a Testszerviz Kulcs könyvek!

Kattints ide, és ismerkedj meg a könyvkínálatunkkal!

Kattints ide, és rendeld meg nagy kedvezménnyel a teljes Kulcs könyvtárat!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket