Fel tudod idézni a fogorvosi fúró hangját?

Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr…

2 dolog motivál az életben igazán. Ha valamitől félünk, vagy ha valamit nagyon akarunk. Mind a kettő erős lehet. Gondold csak végig.

Idézz fel egy helyzetet, amikor valamit nagyon akartál. Milyen erős volt a késztetés? Mennyire ezen jártak a gondolataid? Milyen dolgokat tettél meg, hogy megszerezd? És milyen érzés volt, amikor végre a tiéd lett? Ugye milyen szép?

Most idézd fel a pillanatot, amikor fájt a fogad és fogorvoshoz kellett menned! Milyen volt a váróban ülni? Összerándult a gyomrod? Izzadt a tenyered a székben? Milyen volt a fogfúrás hangja? Milyen volt, amikor az érzékeny fogadhoz hozzányúltak? Szerintem többségünknek borzalmas élményei és félelmei vannak mindezektől.

Ez motivált engem is, hogy soha többet ne kelljen ilyeneket átélnem. Nem akarok rettegni a fogorvostól! Nem akarom, hogy a számban matasson a fúrókkal, fogókkal.

És nem az a megoldás, hogy nagyívben elkerülöm a fogorvosi rendelőt, ha fáj akkor bekapkodok gyógyszereket, hanem az, hogy megtanulom végre helyesen ápolni a fogakat, megértem a jelzéseket, a tüneteket, és megelőző lépéseket teszek, hogy egészségesek maradjanak.

Ja, egy csomó pénzt is megtakarítok ezzel. Én már elvégeztem az Őrizd meg a fogaidat! képzést. Hatalmas felismerések, nyereségek, nagy tudás erről a területről és azonnal használható gyakorlati eszközök a fogak védelmére. Filléres dolog ez és nagy megnyugvás, hogy a fogaim rendben vannak.

A képzés és a tanultak alkalmazást követően elmúlt a fogínygyulladásom, nem fogkövesek a fogaim, a fogágy újra erősebbé vált, fehérebbek a fogaim és úgy érzem, végre teljesen tiszta a szám belülről is.

Ha nem akarsz rettegni, ha nem akarsz egy halom pénzt fogorvosra költeni, ha szeretnél egészségesebb fogakat, akkor rajta!

Klikk ide és tanuld meg! Alkalmazd! Egyszerű lesz!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket