Fogatlanok országa…

Az EU-ban mi magyarok vagyunk a legkevesebb saját foggal rendelkezők. (Nem csak elhízásban, hanem a fog műfajban is rendkívül előkelő helyen vagyunk.) A 60 év felettiek 50%-ának nincs saját foga. Már a 14 éves korosztály jelentős részének is hiányzik 3-4 maradó foga.

Fogatlan emberek, akik biztosan nem így tervezték. Szerettek volna fehér, egészséges fogakat, megúszni a fogorvoshoz járást és ezzel a fog területtel keveset foglalkozni.

A fogatlanság nem pusztán esztétikai kérdés. Nem csak a szép mosolyhoz kell, nem csak az artikulált beszédhez. Az ételek első emésztési pontja éppen a szájban történik. A rágás és az étel nyállal való megfelelő keveredése az emésztési folyamat lényeges része. Persze ehhez fogak is kellenek. A fogak romlása, elvesztése egy folyamat része. Nem egyik estéről a következő reggelre történik. És még akkor is bekövetkezik, ha rendszeresen mossuk a fogainkat.

Biztos, hogy ennek így kell történnie? Olyan országok, ahol a fog és szájápolást megfelelő módon megtanítják, ahol ennek társadalmi hagyománya van (meg kellett dolgozni érte), még az idős embereknek is egészséges és ép saját fogazata van.

Ezt mi is meg tudjuk csinálni. Meglepően egyszerű eszközökkel és tudással, alkalmazással nekünk is lehet egészéges fogunk, ápolt és kiváló állapotban lévő szánk.

Az Őrizd meg a fogaidat! tanfolyam 27 videóval, technikákkal, kvízekkel, írott anyagokkal abban segít, hogy egész életedben te magad szervizelhesd a fogaidat, ne kelljen fogorvoshoz menni, maximum, ha kontrollt szeretnél.

Ez hatékony, olcsó és egész életre szóló megoldás. Ha csak 1 tömés árát megspóroltad, már gazdaságilag is megérte. Egészségügyi szempontból meg ezerszeres a megtérülés!

A tanfolyamról további információk itt elérhetők!

Prémium fogápoláshoz, prémium termékek itt!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket