HELYREHOZHATJUK A GYORS DIÉTÁK OKOZTA KÁROKAT?

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!      


 

Látványos, képekkel gazdagon illusztrált nagyon gyors eredmények. „3 hét alatt 15 kiló, pár nap alatt lapos és kockás has, pár csodaszer és nem vagy többé éhes, két hét és strand-kész az alakod.”

Aztán jönnek a meglepetések. Lógó és ráncos bőr, hajhullás, beesett arc, egyre kevesebb és renyhébb izom, viszont a zsír megmarad. A gyors diéták erőltetett menetben akarják a testet átformálni, pillanatok alatt eredményeket elérni. Éhezés, nem túl logikus dolgok övezik ezeket sok esetben. Minőségi éhezés, tápanyaghiány. Számos ügyfelünk panaszkodott már ilyen és ehhez hasonló „eredményekről”, majd pár hét után súlygyarapodásról.

Egy helyesen kialakított életmód azt eredményezi, hogy a test abban a tempóban változik, ami a számára megfelelő. Nem gyorsan, hanem pont a megfelelő ütemben, amit jól tud követni. Ilyenkor az izom nem tűnik el, a bőr nem lesz megnyúlt, az illető nem lesz energia hiányos és éhező, hanem egyre jobban érzi magát, egyre jobban néz ki.

A Testszerviz technológia célja nem rövid távú javulás, hanem egy életet átívelő jobb fizikai állapot kialakítása. „A test tudja, hogyan működik a test!” És azt is tudja, hogy mik azok a területek, melyeket először rendbe kell hoznia. És azon fog először dolgozni.

Több mint 1500 ügyfél után komoly tapasztalatunk, hogy a gyors és drasztikus dolgok nem vezetnek eredményre.

Sőt! Romló anyagcsere, felszívódás, csúnya alakváltozás, kellemetlen közérzet kíséri!


 

Ha tényleg támogatni és segíteni akarod a testedet egy jobb állapot elérésében: Töltsd ki a tesztünket és jelentkezz egy ingyenes konzultációra!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket