Hogyan segít neked ez a könyv?

Ez egy „Kulcs a testhez”.

Ahhoz, hogy valamit az életben kezelni tudjunk (eszközök, emberei kapcsolatok, munka stb), mindenekelőtt ismernünk kell, hogy hogyan működnek.

Egy háztartási gép működéséhez pontosan tudnunk kell, hogy hogyan működik, mit várhatunk tőle, mit lehet vele megtenni és mit nem szabad.

A gyermekünk megfelelő neveléséhez szükséges tudnunk, hogy hogyan gondolkodik, mit érez, mi az, amire jól reagál és mi az, amire nem.

A munkánknak az első napon nem esünk csak úgy neki, hanem megtanuljuk a folyamatokat, használjuk a hozzá szükséges eszközeinket, megismerjük a szervezet működését, annak részeit, a különféle területeket.

Az életben így lehet komfortosan közlekedni, a dolgokat irányítani, sikereket elérni, otthonosan mozogni benne.

A testünkkel kapcsolatosan pontosan ezt kellene tennünk.

Ezzel szemben elkezdjük csak úgy használni, keveset tudunk róla, nem értjük hogyan működik, mi zajlik le bent. Persze nagyon sokáig nincs semmi jele, hogy nem jól használjuk. Sokáig képes mindenek ellenére egy jól működő állapotot fenntartani. Aztán…

A Kulcs a testhez könyv mindenek előtt bemutatja egyszerűen, érthetően, hogy hogyan működik a test. Megnyitja a megismeréséhez szükséges ajtókat. Bemutatja, hogy milyen folyamatok játszódnak le benne, hogyan reagál különféle bánásmódokra, szóval megértést ad.

Nem ennyi azonban ez a könyv.

Gyakorlati eszközöket, megfogadható tanácsokat, segítséget ad egy helyes életmód kialakításához.

Ha kipróbálod a benne leírt technikákat, odafigyelsz magadra, és megfigyeled, hogy hogyan változik a tested a könyv javaslatai alapján, akkor úgy javítasz a fizikai állapotodon, hogy közben azt is érted, hogy mi történik.

Amikor egy dolog használatánál a kompetencia és megértés párosul, akkor ott kiváló dolgok történnek.

Ez egy használati útmutató a testhez! A rendeltetés-szerű használat útmutatója!

MEGRENDELNI ITT TUDOD! Már utánvéttel is!

Kedves Érdeklődő!

A Kulcs a testhez könyv értékesítése elindult.

A könyv ára 5250 Ft.-

ITT TUDOD A KÖNYVET MEGRENDELNI!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket