Készülj a nyárra!

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!     

 


Feltöltötte: Burget Péter, 2015-01-06 17:40:30

 

A legtöbben szeretnek jól kinézni, szeretik, ha csinosak.

És nem szeretik, ha nyáron a strandon nem a legjobb formájukban mutatkozhatnak. Itt most nem a kockás hasú paiskról és a csonkollekció lányokról beszélek. Egy átlag emberről, aki korának megfelelő fizikai állapotban van, teste jól karban tartott. Tapasztalatból tudom, hogy ilyenkor nagyobb az önbizalmunk, jobban érezzük magunkat és szívesebben vetkőzünk fürdőruhára. (Megjegyzem, ez férfiaknál és nőknél egyformán így van!)

Az őszi, téli hónapokban nem ritka, hogy felszöknek plusz kilók és bizony ez zavaró lehet a strandon, vagy egyszerűen az utcán nyári öltözetben. Arra, hogy a tavaszi és nyári hónapokban jó formában legyünk, most kell elkezdeni készülni.

Ahogy a felesleges kilók sem egyik reggelről a másikra ugranak fel, úgy leadásuk sem egy napos történet.

Ha időben elkezdünk készülni, akkor biztosak lehetünk benne, hogy 3 hónap alatt elérhetjük célunkat: Sokkal jobban fogunk kinézni, mint azt megelőzően. 3 hónap és csodák történnek testünkkel.

Ehhez szeretnénk hozzájárulni azzal, hogy 3 hónapos szolgáltatási csomagokat állítottunk össze. 3 havi csomag befizetése esetén 20% kedvezményt adunk a teljes összegből.


 

Az így megtakarított pénzből pedig lehet pár számmal kisebb fürdőruhát, nyári holmikat venni! 

Jelentkezz most!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket