Ki törődik veled? Törődik-e valaki egyáltalán?

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

Egyre több olyan emberrel találkozok a Testszerviz kapcsán, akikről pár perces beszélgetés után kiderül, hogy törődik a környezetében lévő emberekkel, családtagokkal, munkatársakkal, barátokkal.

Teszik ezt azért, mert fontosak számukra az emberek, szeretik őket és valahogy a vérükben van a mások segítése, támogatása.

Aztán a beszélgetés egy újabb pontján kiderül, hogy velük viszont nem nagyon törődik senki.

Úgy gondolják a körülöttük lévők, hogy ő az, aki másokkal törődik, ez a róla kialakult kép és el is várják mindezt tőle.

Vagy egy ügyvezető, akinek fontosak a munkatársai. Törődik velük, foglalkozik a problémáikkal, megbecsüli az embereit és tesz értük.

Róla meg az derül ki, hogy magányos sokszor, neki már nincs hova feljebb menni a gondjaival, a döntések feletti kételyeivel, nem kap olyan törődést, amit ő ad másoknak.

Ügyfeleink a program során kivétel nélkül kiemelik, hogy most ők lettek a legfontosabbak, róluk szól a program, a konzultáns szeretettel, odafigyeléssel törődik velük.

És ez legalább annyit jelent, mint az életmódváltás, a helyes táplálkozás, regenerálódás, mozgás. Ez valahogy a lelküket simogatja.

Most ők támaszkodhatnak valakire, ők kapnak segítséget és visszafelé működik az, amit ők adnak másoknak.

Hihetetlen erő ez és bőségesen megéri a mosolygó arcokat, a kisimult ráncokat, a vidám és lelkes életmódváltókat látva nap, mint nap.

Gondolkodtál már azon, hogy ki is törődik veled igazán? Törődik-e valaki egyáltalán veled? Vagy csak tőled várják ezeket?

Most itt az idő, hogy törődj magaddal! És itt az idő, hogy mi törődjünk veled! Mert megérdemled!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket