Kiadói előszó a „Kulcs a stresszoldáshoz” című könyvhöz

A Kulcs könyvek sorozat 5. darabja a „Kulcs a stresszoldáshoz” című könyv. Nyugodtan állíthatjuk, hogy a stressz napjaink egyik leggyakoribb problémája, szinte kivétel nélkül minden embert érint. Velünk együtt „él”, növekszik, egyre nagyobb hatást gyakorol mindennapjainkra. Amikor a stresszről beszélünk, olyan dologra gondolunk, ami nem kívánatos, rossz, első sorban mentális, lelki eredetű, elkerülhetetlen és tönkre teszi az életet.

Ez persze csak egyik szelete a stressznek. A másik a fizikai állapotból, a táplálkozásból, a mozgásszegény életmódból, a rossz szokásokból álló legalább olyan komoly stresszforrás. A két terület együtt érthető meg és együtt kezelhető.

A stressz maga az élet. Amikor nincs stressz, az maga a halál. A stressz megértése, a túlzott stressz okainak felismerése és kezelése életbe vágóan fontos ahhoz, hogy megfelelő módon kezeljük, és jól tudjunk vele együtt élni.

Dr Kricsfalvi Péter belgyógyász – reumatológus – holisztikus, integratív szemléletű orvos évtizedek szakmai tapasztalatai alapján több mint 15 évvel ezelőtt már írt könyvet ebben a témában. Sokezer olvasójának remek segítség volt, a mai napig érvényes és hasznos.

Új könyve a stresszről a Testszervizzel való együttműködésének legújabb gyümölcse. A Testszerviz orvos szakmai lektoraként, a Testszerviz technológia mentoraként évek óta dolgozik azon, hogy minden szempontból megfelelő és jól használható munkát végezzünk az életmódváltás területén. Neki is köszönhetően nagy sikerrel tesszük ezt.

Az új könyv tudományos igényességgel, mégis rendkívül közérthetően íródott. A legújabb nemzetközi kutatásokat felhasználva, azokat rendszerbe illesztve mutatja meg a stressz sokféle formáját, megjelenését, hatását ránk és a környezetünkre életünk minden területén.

Ez egy kézikönyv! Azért íródott, hogy megértést adjon és ennek segítségével használjuk a benne lévő eszközöket. Rendkívül egyszerű eszközök ezek, melyeket bárki azonnal megtanulhat és alkalmazhat a stressz kezelésére. Segítségével megnövelheti a stressztűrő képességét és így mind fizikai, mind mentális értelemben kiegyensúlyozottabb és boldogabb életet élhet!

Jó olvasást és jó használatot kívánok!

Burget Péter

Testszerviz Extra ügyvezető

Olvasd el a Kulcs a stresszoldáshoz könyvet!

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS ITT – 4 290 Ft

Kulcs a stresszoldáshoz

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket