Ezt biztos nem gondoltad az erőspaprikáról...Meglepő tények!

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

Gondoltad volna az erős paprikáról, hogy nem csak az ételeidet teszi ízletesebbé, hanem az életedet is megkönnyíti?

Sokaknál gyakori probléma az izomgörcs, ami rengeteg kellemetlenséggel és kínzó fájdalommal jár. Ennek igen sokféle kiváltó oka lehet. Többek között a magnézium és a kalcium hiány is okozhat ilyen tüneteket, de a vérkeringési zavarok is vezethetnek izom görcs kialakulásához. Akik sokat sportolnak, azok már biztos találkoztak ezzel a jelenséggel. A megerőltető edzés során kiürül a szervezet ásványi anyag háztartása, és ha nem pótoljuk azokat időben, akkor tapasztalhatunk ilyen görcsös izom összehúzódásokat.

Meglepő tények az erőspaprikáról!

Ízületi problémák esetén a szervezet izommerevséggel próbálja védeni a sérült ízületeket. Ez hosszantartó fájdalmas izomgörcsöket okozhat. Mindezeket hatékonyan kezelhetjük a HillVital Kapsamax balzsam segítségével, amely csípős paprika kivonatot és még további 10 gyógynövény eszenciát tartalmaz. A csípős paprika egyik legjelentősebb anyaga a kapszaicin, amely a fűszernövény csípősségét is adja. A kapszaicin igen erős görcsoldó és izomlazító. Így a balzsam bedörzsölése után szinte azonnal hat. Jól eső meleg érzéssel tölti el a problémás területeket, amely egyrészt utal arra is, hogy a vérkeringés is helyre állt az adott részen.

Ellazítja a merev izmokat és a letapadást is megszünteti. Így a fájdalom is csillapodik és újra megfelelően fognak működni az izmok és az ízületek is. Az erős paprika összetevőinek ez csak az egyik jótékony hatása a szervezetre. Számtalan más olyan tulajdonsága is van még a kapszaicinnek, és az egyéb összetevőknek, ami miatt érdemes fogyasztani ezt a jellegzetes fűszernövényt, vagy használni a belőle előállított készítményeket. Az izom görcsök feloldása mellett igen hatékony fájdalomcsillapítóként is működik, valamint rengeteg antioxidánst is tartalmaz a növény. A HillVital Kapsamax balzsam igen hasznos lehet az amatőr és a profi sportolók számára is, valamint az ízületi problémákkal küszködőknek is enyhülést jelenthet a bajaira.

Klikk a képre!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket