Megszületett a Testszerviz Online Magazinja

Teljesen mindegy, hogy még csak kacérkodsz az életmódváltással vagy egy bizonytalan kezdő vagy, akinek rengeteg tanácsra van szüksége, esetleg már sikeresen életmódot váltottál és le akarod porolni a tudásodat és találni szeretnél még egy jó receptet – az Életmódváltás.hu itt van Neked! Több száz ingyenes cikkünk van mindenféle témában, tehát Neked csak el kell kezdened az életmódváltást, válj magabiztossá és kezd el megosztani a tapasztalataidat, eredményeidet az egészségesebb, boldogabb önmagadról a barátaidnak, a családodnak!

Mi az az Életmódváltás.hu?

Életmódváltás.hu a Testszerviz online magazinja

A Testszerviz 5. éves szülinapján fogalmazódott meg az ötlet, hogy a folyamatosan közölt cikkeinkből, receptjeinkből jó tanácsainkból egy könnyed, szórakoztató magazint hozzunk létre. Havi témákat feldolgozva, a legérdekesebb írásokat, recepteket, tippeket összegyűjtve.

Szabados Pál Kulcs könyveink szerzője, a Testszerviz képzési igazgatója kapott az alkalmon és lecsapott a főszerkesztői pozícióra. Önként, dalolva vállalta, hogy havi rendszerességgel összeállítja a magazint és közzé is teszi hírlevél olvasóinknak, a Facebook kedvelőinknek, mindazoknak, aki szeretnének mondjuk egy munkába utazási idő alatt érdekes és értékes információkat kapni az életmódváltásról.

Így 2020 júniusában elindítottuk a Testszerviz online letölthető magazinját. Nagyon egyszerű, pár oldalas magazinocska volt.

A célja az volt, hogy pár perc alatt elolvashasson bárki olyan anyagokat, amivel azonnali segítséget kap a helyes életmódhoz. Egyszerűsége ellenére nagy sikernek örvendett, hasznos cikkekkel, receptekkel, orvosi rovattal.

Különösen nagy sikere volt például az Orvos mondja rovatnak, melyet Dr Suba Réka belgyógyász rezidens és Testszerviz konzultáns fémjelzett.

Az évszakokhoz kötődő aktuális receptek pedig igazi őszi, téli, tavaszi és nyári hangulatot, ízeket varázsoltak az asztalunkra.

A magazinokat aztán összegyűjtöttük egyetlen oldalra, hogy bárki elolvashassa a régebbi számokat is.

Azóta is szép számmal olvassák azok, akiket érdekel az életmódváltás témája.

Az összes magazint itt találod!

Szabados Pál, Kulcs könyveink szerzője és a Testszerviz Akadémia igazgatójának áldozatos munkájával hónapról hónapra új számok jelentek meg. Igaz, hogy ezt bármikor vissza lehetett nézni, ugyanakkor mégis csak olyan volt, mint egy hagyományos újság.

Az idő múlásával szépen kinőttük ezt a formát, a tartalom mennyisége megkövetelte, hogy rovatokba rendezzük anyagainkat, kereshető formát adjunk nekik, naponta frissüljön az oldal és szélesítsük a megjelenítendő anyagok, ismeret körét.

Így elérkezett az idő, hogy egy élő, folyamatosan elérhető, frissített, izgalmas cikkekkel, tanácsokkal, tippekkel, receptekkel, szakmai írásokkal teli új magazint indítsunk el.

Persze azt hihetnénk, hogy ez ilyen egyszerű. Pedig nem az.

Rengeteg tervezgetés előzte meg. Milyen legyen a kinézet, milyen rovatokkal induljunk, kik legyenek a szerzők, milyen témákban. Milyen informatikai hátteret válasszunk, ami gyors, minden igényt kielégít, könnyen szerkeszthető, mégis professzionálisan néz ki. Mennyi anyag kerüljön fel naponta, hetente? Milyen elvek szerint jelenhet meg egy cikk és mi az, amit biztosan nem szeretnénk az oldalon látni.

Bogyó Peti munkatársunkkal heteken keresztül tervezgettünk, próba oldalakat csináltunk, nézegettük a színeket, formákat, betűtípusokat. Elemeztük az életmódváltás „piacot”, milyen oldalak vannak, mikről szólnak, kik olvassák.

A célunk az volt, hogy ezektől eltérőek legyünk, az eddigi Testszerviz követőink igényét kiszolgáljuk, és válogatott, minőségi, ugyanakkor szórakoztató magazint adjunk bárki kezébe.

Megszületett az ÉLETMÓDVÁLTÁS.HU online Testszerviz magazin.

A rovatok mind valamilyen életmódváltási területről szólnak. Mindenki megtalálja azt a területet, amit a saját életmódjában problémásnak tart, mindenki megtalálja az érdeklődési területét és ezekre megkapja azokat a válaszokat, amik segítenek a változtatásban.

Mit rejtenek a rovatok?

Egyél jól! rovatunk kifejezetten a táplálkozással kapcsolatosan ad kulcs információkat. Hogyan együnk, mit együnk, mit ne együnk, mit okoznak tápanyagok, hogy lehet a táplálkozással javítani az életminőségen, hogyan hasznosítja a szervezet a tápanyagokat

Regenerálódás rovatunk rendkívül szélesen értelmezi ezt a fogalmat. Alvás, pihenés, szórakozás, én idő, értékes időtöltés, szóval minden, amit ide lehet sorolni.

Mozgás rovatunk nem sport rovat. Sok esetben azt látjuk, hogy mozgunk ugyan, de nem nagyon értjük, hogy a test, mozgás szempontból hogyan van összerakva, hogyan mozogjunk helyesen, mik azok az alapvetések, amik megelőzik a sportolást, edzést.

Receptek – ebben rendkívül erősek vagyunk. Minden receptünk glutén, cukormentes. Izgalmas főételek, saláták, desszertek, turmixok. Mindegyiknél cél az egyszerűség, az, hogy bárki elkészíthesse, egyszerű és könnyen elérhető alapanyagokból egészséges, ízletes, laktató és fantáziadús legyen.

Egészség rovatunkban jellemzően orvosi nézőpontból közelítünk meg témákat. Az orvos egyszerűen, érthetően mondja el mindazt, amit egy orvosi rendelőben pár latin szavas körmondatból biztosan nem értenénk meg. Ebben a rovatban Dr Suba Réka rezidens belgyógyász, Dr Kollai Balázs a MAPOSZ elnöke, Dr Kricsfalvi Péter főorvos ír és magyaráz érthetően bárki számára.

Jó pap – holtig tanul. Megérkeztünk a helyes életmód egyik méltatlanul elfeledett részéhez a megfelelő tudáshoz. Ahhoz, hogy a testünket remek formába hozzuk, meg kell érteni, hogy hogyan működik. Tudnunk kell ahhoz, hogy valamit változtassunk. Érdekes cikkek, kis tanulmányok, írások sora ad biztos tudást és alapot azoknak, akik meg akarják érteni, hogy hogyan működik a testünk. Ők azok, akik tudatosan képesek változtatni és a változás stabil is marad.

 

Nők 40 felett - A kutatásink azt bizonyították, hogy 40 felett különösen a hölgyek egyre jobban érdeklődni kezdenek az életmódváltás iránt. Nem feltétlenül a kor miatt, hanem ekkorra ráébrednek, hogy a saját magunkkal való foglalkozás mennyire fontos. Oda kell figyelnünk magunkra, ebben a korban lassan elindul a hormonális változás. Szentmiklóssy Éva nem csak hiteles, mint helyes életmódot élő hölgy, hanem egyszerű receptjei, szórakoztató írásai olyanok, mintha egy barátnő szólna hozzád.

 

Hogyan használd az Életmódváltás Magazint?

Ahogy az elején is írtam: több száz ingyenes cikkünk van mindenféle témában, tehát Neked csak el kell kezdened az életmódváltást, válj magabiztossá és kezd el megosztani a tapasztalataidat, eredményeidet az egészségesebb, boldogabb önmagadról a barátaidnak, a családodnak!

Ha egy konkrét téma érdekel, akkor irány az adott rovat. Ha nem találnád meg, hogy melyikbe való, akkor keress! Kereshető minden cikkünk: szavakra, kifejezésekre.

Ráadásul a cikkeinkek tematikus címkékkel is elláttuk, így egy adott témát is megtalálhatsz. Keress a címkék szerint!   A cikk végén találod őket!

Ha érdekesnek találtál egy cikket, akkor több dolgot is tehetsz. Például kinyomtathatod – ez főleg a recepteknél lesz hasznos. Receptjeink mind egészségesek, kivétel nélkül glutén és cukormentesek, hogy a helyes táplálkozásodhoz segítséget, ötleteket, inspirációt adjanak.

Másrészt a cikkek könnyen megoszthatók a Facebookon, Linkedinen, Messengeren, ha másoknak is szeretnéd megmutatni, hogy milyen hasznost információt ismertél meg: orvosok, természetgyógyászok, életmódváltási konzultánsok, kompetens és hiteles személyek cikkei, tanácsai, javaslatai – rengeteg segítség.

És hogyan tovább?

Az Életmódváltás.hu az életmódváltás kezdőlapja.

Akár már a változtatás fázisában vagy, akár csak gondolkodsz rajta, vagy csak érdekel a téma, akkor neked szól ez a magazin. Telefonra, asztali gépre, tabletre optimalizált oldalak, hogy bármilyen eszközön is nézed, az élmény mindegyikan kimagaslóan jó legyen.

Minden segítséget, tudást, tippeket, ötleteket, iránymutatást megkapsz ahhoz, hogy helyesebb életmódot élj.

Az életmódváltás fejben kezdődik, és az Életmódváltás.hu magazinban folytatódik.

Kellemes olvasást, jó tanulás és egy még egészségesebb és boldogabb életet kívánunk!

 

 

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket