MIÉRT NEM MŰKÖDNEK A FOGYÓKÚRÁK?

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!     

 


 

HA NEM MŰKÖDNEK, AKKOR MI ADHAT TÉNYLEGES MEGOLDÁST?

AMIKOR A TESTÜNKET ÉHEZTETJÜK...

A fogyókúrák, diéták azzal a módszerrel igyekeznek a - már amúgy is kimerült, tápanyagok hiányától szenvedő és éhező - testünk kétségbeesett jelzéseit kezelni, hogy még több táplálékot vonnak meg tőle azzal a céllal, hogy a fölösleges zsírtól úgymond megszabadítsák.

Erre a szervezet persze még alultápláltabb állapotba kerül, felborulnak a már amúgy sem optimálisan működő emésztési, hormonális és egyéb folyamatok, a test még többet akar raktározni, mivel az éhezés erre készteti.

A végeredmény általában az, hogy amit egy-egy fogyókúra, diéta során leadunk, annál jóval nagyobb súlyfelesleg jön vissza, miután a fogyókúrát befejeztük.

Megállapíthatjuk tehát, hogy a fogyókúrákkal csak zsákutcába kerülünk, ahonnan ráadásul nagyobb teherrel jövünk ki, mint ahogy bementünk.

NE A TÜNETEKET AKARD KEZELNI, HANEM AZ OKOKAT SZÜNTESD MEG!

Minden olyan állapot, tünet, ami a testünkkel kapcsolatban nem optimális, abból fakad, hogy a testünkben valami meghibásodott. A rendellenes állapot tapasztalatai ennek az elromlott folyamatnak a láthatóvá vált tünetei, jelzései.

Amikor elkezdjük tapasztalni ezeket a tüneteket:

a plusz kilók megjelenését, aztán a jelentősebb súlygyarapodást,
kiegészülve további kellemetlen és kényelmetlen tünetekkel, magas vérnyomással, fáradékonysággal, alvászavarokkal, stressz-problémákkal, gyakran megfeledkezünk arról, hogy mindezek valaminek a következtében, okozataként jelentkeztek.
Az előzmény, az ok minden esetben a helytelen életmódban, a testünk nem rendeltetésszerű használatában keresendő.

Ha ezeken ilyenkor jó irányban változtatnánk, azonnal a megoldás útjára terelhetnénk a problémát.

Többnyire azonban sajnos nem tudjuk, hogyan kellene változtatnunk a helytelen szokásainkon, nincs egy segítő kéz, amit megfoghatnánk, hogy végigvezessen minket ezen az úton. Ezért a már megszokott módon a tüneteinket próbáljuk enyhíteni, tüneti kezeléseket alkalmazunk, miközben a probléma forrása, gyökere ettől nem lesz megszüntetve, kiiktatva.

A megoldást a túlsúlytól való szabadulás esetében is mindenképp az okok megszüntetésében kell keresnünk, s ha itt keressük, meg is találjuk!

LÉTEZIK A MEGOLDÁS! FOGYÁS FOGYÓKÚRA NÉLKÜL!

Amikor a testünknek megadjuk a számára szükséges és ideális bánásmódot, elkezdjük rendeltetésszerűen használni, tényleges tápanyagokkal táplálni, a testünk újra képessé válik arra, hogy egészségesen működjön.
Ennek a személyre szabott megvalósításában segítek Testszerviz Tanácsadóként.

A Testszerviz Programmal nem tüneteket kezelünk. Az elsődleges cél nem a fogyás, hanem a testünk egyensúlyának, ideális állapotának a helyreállítása.
Ennek során pedig szép fokozatosan leolvad a túlsúly, elmúlnak a panaszok, tünetek, amik a nem rendeltetésszerű használat miatt alakultak ki az évek során. A tested pedig a helyes működtetést, törődést ideális testalkattal és egészséges, jó közérzettel fogja meghálálni.


 

A Testszerviz Program nem fogyókúra, nem diéta és nem termékeladás.

Olyan program, amely a túlsúly okát szünteti meg. Konzultálás és személyes törődés, amely tényleges eredményeket hoz.

Személyre szabott, hogy Neked működjön! Egyszerűen, erőfeszítések és önsanyargatás nélkül.

Ha érdekel ez a program, akkor

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket