Mitől különleges a Testszerviz életmód

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

5 év és több mint 2000 ügyfél után biztosan kijelenthetjük, hogy a Testszerviz sikerének titka konzultánsainkban rejlik.

Abban, hogy megfogjuk az ügyfelek kezét, személyre szabottan foglalkozunk velük, 3 hónapon keresztül figyelünk rájuk és terelgetjük az életmódváltás útjain kedvesen és szeretettel.

Sokan tudják, hogy mit kellene tenni. És valahogy mégsem sikerül. Ezzel konzultánsaink is így voltak, amikor azzal a szándékkal érkeztek meg a programra, hogy helyes életmódot alakítsanak ki.

Igen! Nem azért jöttek a Testszervizhez, hogy konzultánsok legyenek, hanem azért, hogy helyrehozzák a testi állapotukat. Megcsinálták!

És menet közben fogalmazódott meg bennük, hogy ezzel akarnak segíteni az embereknek. mert működött náluk! Mert hatékonynak találták, mert azt látták, hogy sokaknak erre van szükségük.

Személyes tapasztalatuk van az életmódváltásról. Megértik az ügyfelek problémáit. nem olyan dolgokról beszélnek, amit csak megtanultak, hanem olyanokról, amit átéltek. Hitelesek!

3 hónap szükséges ahhoz, hogy kialakuljon a helyes életmód és szokássá váljon. Nem átmeneti időszakról beszélünk, hanem fenntartható működésről.

Én nem csak egyszerűen lefogytam, hanem úgy is maradtam. 5 évvel ezelőtt elértem az ideális testi állapotot és azóta is tartom. Sőt! Lassan még mindig javul. Erősebb vagyok, jobban bírom a fizikai terhelést, egyre több az energiám, nagyon jól vagyok. Lehet ezt még fokozni? Normális az, hogy valaki 50 év felett fizikailag nem hanyatlik, hanem fejlődik? Naná!!!

Hát ebben van a Testszerviz titka. Kompetens, képzett, a Testszerviz technológiát magukon alkalmazó, egyre jobb állapotban lévő konzultánsok. És a közös szándékuk, hogy segítsenek az embereknek.

Ha kíváncsi lettél, vagy érdekel a fenntartható életmódváltás,

JELENTKEZZ EGY INGYENES KONZULTÁCIÓRA, ahol megtudod, hogy neked hogy tudunk segíteni!

Itt jelentkezz az ingyenes konzultációra!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket