Na, ezt olvasd el, ha nem sikerült a diétád!

                               TOVÁBB AZ ÖSSZES SIKEREK BEJEGYZÉSRE!    

      


 

"Kedves Ili!

Sajnos nem lehet szerkeszteni az oldalt amit ki kell tölteni, ezért így írom le Neked a tapasztalataimat. 

136 kg voltam mikor kezdtük a programot és jelenleg 123 kg vagyok.

Sajnos a cetli, amire a cm írtam elkavarodott, de amit pontosan látok, hogy 1,5 ruhaméretet fogytam arányosan mindenhonnan. 

A tapasztalatom a programmal kapcsolatban:

Ugye fontos megjegyezni, hogy nálam sajnos a diéta már nem jöhet szóba, hiszen ekkora súlyfeleslegnél már életmódváltásra van szükség. Ha felmegyünk a netre. minden oldalon ömlesztik ránk a diétás csodaszereket és a megfizethetetlen életmódváltó programokat, aminek a vége a jojó effektus lesz sajnos ezt tapasztalatból írtam. Az átlagembernek mi a kifogása a diéta és az életmódváltás ellen? Mikor lenne időm mozogni? Erre nekem nincs pénzem, és hasonlók, - mert  az ember úgy gondolja, hogy milyen sokba kerül a diétás étel, készítmény.... 

Na és most kapaszkodjunk meg!!!

Ez nem így van... mióta tudatosan vásárolok és a program tematikáját követem, kevesebb felesleges dolgot veszek meg, csak egészséges dolgok kerülnek a kosárba, és azóta nem dobok ki annyi ételt.. sőt.... 

Igen, ezért a programért is fizetni kell.... de, azzal a sok másik programmal szemben itt kapok egy rendszeres támogatást és választ kapok a kérdésekre.

Adnak egy keretet a programhoz:

-   Étkezési naplót kell vezetni, ami jó, mert a legtöbb kövér ember nincs tisztába azzal, hogy mennyi fölösleges kalóriát eszik meg naponta, a kis fagyikkal, sütikkel és egyéb egészségtelen nasikkal, amik a közelben vannak

-  Fel kell jegyezni a méreteket… Na igen itt én elbakiztam, de soha sem késő.... nálam még lesz mihez viszonyítani.

-  Heti egy konzultáció van, ami szuper, mert ugye a hogy vagy kérdésre nem a köszi jól az elvárás és én rengeteg lelki támogatást és tanácsot kaptam az Ilitől, ami fantasztikus volt, mert ugy a dagi embereknek a vigasz kajálásról és az ebből fakadó zugevésről nem kell mesélni.... a legtöbbnasidepis időszakban fogy el... – egy-egy ilyen tanács után már nem is voltam olyan süti és chips éhes

- Megtanultam a testem működési folyamatait, mi miért történik, és mivel lehet segíteni rajta. A kis jegyzeteim nagy segítséget jelentenek a mindennapokban

- Rengeteg receptet, főzési ötletet kaptam és sok új ízt ismertem meg... na itt nem mindegyik tetszik... de remélem, hogy egy idő után már én is káposzta-aroma függő leszek:).

- A mozgás: fontos, és tényleg menni fog, ha az ember lánya megtalálja az igazit! Én személy szerint sokat gyalogolok, szoktam  videokazettával  tornázni, és most szeretném a szabadnapjaimon az úszást és a spinninget is kipróbálni, és bevezetni rendszeresen. 

Na igen, minden kezdet nehéz, de itt az is nagyon tetszett még, hogy nem kellett rögtön mindenről lemondani, illetve voltak remek helyettesítő alternatívák, ami ugye ilyenkor nagyon fontos, hiszen az ízek miatt vagyok függő:)) és nem szívesen hagytam volna el a kedvenc ételeimet:). 

Az sem rossz dolog, ha néha egy fagyit szeretnék enni akkor sincs baj, hiszen az alapokat már megtanultam és ha rendszeresen követem, akkor lassan elérem a célom, ami a 60 kg. Másrészt rengeteg édesség recept is van az oldalon!

Ugye ha megnézzük, én most 3 hónap alatt 13 kg-t  fogytam úgy, hogy az evésbe néha csaltam (fagyi, néha rizs köret, félig megcsócsált szendvics... ) és nem mozogtam tervezetten, csak amikor kedvem volt hozzá.  Egyéb hiányosságaimat már fent olvastátok. 

Na igen, ebből is látszik én még nem vagyok túl tudatos és fegyelmezett... de, ha valaki nálam fegyelmezettebb és nem lógja el a dolgokat, akkor szerintem jobb eredményt is el lehet érni. 

Most hogy írásban is tudatosítottam magamba ezt, így a következő három hónapra megint kitűzöm ezt a 13 kg -os célt és nagyon kíváncsian várom, ha tudatosabb és fegyelmezettebb leszek, akkor milyen eredmény születik. 


Nagyon szépen köszönöm a támogatásodat, nagyon nagy segítséget kaptam Tőled:).
 

Puszi: 

Erna"


 

Szeretnél TE is ilyen sikereket? Energikus, együttműködő, számodra is Ideális Testet?

Erna is úgy kezdte, hogy kitöltötte a tesztet!

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!  

MERT IRIGYEID LESZNEK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket