Öregedésgátlás – Anti aging

Napjaink egyik varázsszava az anti aging, az öregedésgátlás. Újdonságnak tűnik, pedig egyidős ez a törekvés, az örök fiatalság, az örök élet utáni vágy és mohó keresgélés.

Tejben vajban fürdés, különféle kencék, praktikák egész sora utal arra, hogy ez minden kor egyik kiemelkedő kérdése volt.

Tudomásul kell vennünk, hogy a testnek alapvetően 2 fázisa van. Az egyik a növekedési fázis, amikor a csecsemőből érett. erős felnőtt lesz, majd a csúcs után szép lassan, észrevehetetlenül elindul az öregedés. Természetes folyamat ez, csak az nem mindegy, hogy mikor kezdődik, milyen sebességgel és látható nyomokkal történik és meddig élünk, azaz meddig tart.

Az öregedést eddig senkinek sem sikerült meggátolni. Lassítani, helyes tempóban tartani, a látható és láthatatlan nyomokat minimálisra csökkenteni azonban igen. (Itt nem a plasztikai műtétekről van szó!)

A test legfőképp belülről táplálkozik, belülről épül kifelé. Így számunkra nagyon világos, hogy ezt a táplálkozási és épülési folyamatot kell jól irányítani. Adni a testnek, amire szüksége van az építkezéshez, és nem adni azt, ami csak rombol.

Ha a test egyensúlyban van, ha a szervek külön-külön és együtt jól működnek, ha megfelelően karban tartjuk, akkor az öregedés, a test apró romlása is megfelelő ütemben megy végbe.

A feladat a következő:

1. Megfelelő tápanyagokkal, vitaminokkal, élelmiszerekkel, ásványi anyagokkal segíteni a testet az egyensúly visszanyerésében (ez a kiváló működés alapfeltétele)
2. Az öregedés folyamatát lassítani azzal, hogy megfelelő építőanyagot kap a test és egészséges szerveket, sejteket, bőrt, hajat építhessen.

Az anti aging akkor működik jól, ha ezt belülről tesszük és a szervezetre bízzuk, hogy a legtovább, a legjobban működjön.

Jók a krémek, a kencék, a vitalizáló bőrkezelések, ugyanakkor azt tudnunk kell, hogy az öregedésgátlás nem külső és nem kizárólag esztétikai kérdés. Ez mindenek előtt egy belső folyamat.

Nézd meg, hogy ebben a folyamatban hogyan segítünk!

Kattints és ismerd meg a Testszerviz különleges Öregedésgátló csomagjait!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket