Őrizd meg a fogaidat! Online Tanfolyam Visszajelzések

Őrizd meg a fogaidat! Online Tanfolyam visszajelzések

„Elvégeztem a tanfolyam videóit, és el vagyok ragadtatva!

Olyan életbevágó információk vannak a videókon közérthető és azonnal használható módon előadva, amelyek sehol máshol nem érhetők el.

Ez egy nagyon jól felépített tematikájú tanfolyam.

Ez a kurzus egy valódi gyöngyszem, igazi kincs. Mindenkinek meg kell csinálni!”

P. SZ. – vállalkozó


 

„Hálás vagyok, hogy elvégezhettem a tanfolyamot.

Azt érzem, Imola teljeskörűen átadta a tudását, szerintem ez simán megéri az árát. Sőt…”

L. N. – marketing igazgató


 

„Nem hittem volna, hogy 50 év felett nekem tud még valaki újat mondani a fogápolásról. Hát Imola tudott. Gyökeresen megváltoztatta a szájápolási szokásaimat. Egyszerű eszközök ezek és mindenekelőtt tudás, amivel biztos vagyok benne, hogy évtizedekkel meghosszabbította fogaim élettartamát. Ha összevetem a tanfolyam árát egy sima fogtöméssel, akkor nevetségesen olcsó az értékéhez képest. Fogmentő tanfolyam ez.”

P. K. B. – ügyvezető


 

Nagyon tetszett a fogászati tanfolyam!!!!

Azt szűrtem le hogy mennyire fontos a helyes szájápolás! Hiszen sok betegség kiindulópontja lehet, ha figyelünk rá. Nagyon sok új információt kaptam pl a fogkefe es fogkrém .... -mikor van kezdődő fogszuvasodás stb... sorolhatnám

Mennyire fontos a szájüreg jó állapota, hogy ne kapjunk stroke-ot, szívinfarktust, agyvérzést!!!!!!

Nagyon jó a videó!!!

Ezt nagyon sok embernek minimum el kellene végezni, hogy a gyerekeinek míg kicsik megtudja tanítani, mert bizony, ha kiskorban nem kapunk róla tudást már elcsúszhat a dolog!

Köszönöm a lehetőséget!! Nagyon tetszett!!

Anikó – ügyfélszolgálatos

 


 

TUDD MEG MI A HELYES FOGÁPOLÁS TITKA, ÉS VÉGEZD EL AZ ŐRIZD MEG A FOGAIDAT! ONLINE TANFOLYAMUNKAT!

40 lecke: 29 videó, 5 kvíz, 2 felmérés és 3 letölthető dokumentum

A tanfolyam elvégzésének becsült ideje: 4-5 óra

Ezt mindenkinek ismernie kell. Megint egy olyan anyag, amit nem tanítanak az iskolában, pedig alapismeretekről van szó.

Az előadó hiteles, felkészült és szimpatikus. Érthetően magyaráz. Jó a piros ruha, jól mutat a képernyőn. :) Klassz, hogy felhívta a figyelmet a megelőzés fontosságára. Szülőként is nagyon hasznos, hogy a gyermekek fogápolásáról is átfogóan beszélt

Rita – gyógytornász


 

Nagyon élvezhető, egyszerű és hasznos volt az anyag! Azonnal megértettem és kaptam eszközöket ahhoz, hogy helyesebben ápoljam a fogaim! Szerintem ezt ilyen formán az iskolákban is kellene tanítani!

Gratulálok!!!

Minden elismerésem Imolának!

R. S. – belgyógyász


 

Ahogy a weboldalra közvetített a link, az első érzésem, gondolatom az volt, hogy milyén „steril". Steril, a szó jó értelmében. Olyan, mint egy - csak, hogy a témánál maradjunk-, egy minőségi fogászati rendelő. Tiszta, profi, letisztult.

Elkezdtem a videókat. Teljesen a monitorra tapasztott. Mondjuk ebben az is közrejátszik, hogy tisztában vagyok vele, hogy sajnos nagyon hiányosak az ismereteim a fogápolásról és az ehhez kapcsolódó témákról. És éppen ezért, azt mondhatom, hogy nagyon hasznos és valóban a gyakorlatban is jól alkalmazható tudást ad a videósorozat.

Lényegretörő, tetszik, hogy rövid blokkokban dolgozza fel a témát, így is könnyítve a megértést.

E. S. – könyvesbolti eladó


 

Nagyon tetszett és hasznosnak találom! Szerintem minden szülő el kellene végezze, hogy tudja helyes fogápolásra, fogmosásra tanítani a gyerkőceit.

Számomra is voltak benne új információk: pl. én eddig a fogselymezést valami úri szokásnak gondoltam, de ahogy a Doktornő elmagyarázta, megértettem a fontosságát.

Leginkább az a rész tetszett, ahol az illóolajokból készült fogkrémről volt szó, valamint az, ahol a probiotikumok gyógyító hatásáról beszélt a Doktornő.

R. P. – édesanya


 

Különösen tetszett, hogy rövid részekre tagolt a tanfolyam, így nem kell egyszerre hosszú videót nézegetni. Nagyon jó, hogy vannak a részek után ellenőrző kérdések, amik segítenek a jobb megértésben, összefoglalja, hogy mi volt a fejezetben. Ha meg tudod válaszolni, akkor biztos lehetsz benne, hogy meg is tanultad, alkalmazni fogod.

K. J. – vállalkozó


Részletek az Őrizd Meg a Fogaidat Tanfolyamról Itt!

Prémium fogápoláshoz, prémium termékek itt!

K. G. N:

"Az ember hajlamos azt hinni, hogy naponta kétszer megmossa a fogát és ennyi a szájápolás. Ebből a tanfolyamok kiderül, hogy sokkal többről van szó. Sok hasznos információval lettem gazdagabb, ajánlom mindenkinek!"

"Ezt mindenkinek tudni kell!"


 

B. P:

"Nem hittem volna, hogy valaki tud nekem valami újat mondani a témában. Ugyanakkor egyre többet kellett a fogaimmal bajlódni. Azt hittem ez a korral jár. Hát ez egy baromság! Igen, lehet élethosszig tartó és egészséges a fogam. És azt is tudom, hogy mit kell ehhez tennem. Teszem is! Ég és föld a különbség, mióta elvégeztem ezt a tanfolyamot. Köszönöm Imola!"

"Hűha érzésem volt!"


 

J. T.:

"Nagyon sok új információt kaptam a tanfolyam által. Eddig is rendszeresen jártam fogorvoshoz és tisztítottam a fogaimat, de azóta nagyobb hangsúlyt fektetek a precíz szájápolásra!"

"Azóta többféle fogköztisztítót használok"


 

E. S.:

„Hiánypótló a témában! Elképesztő, hogy milyen hiányosak az ismereteink a helyes fogápolás terén, a fogaink és szájüregünk állapota, valamint a betegségek közötti összefüggésekről nem is beszélve. Könnyen érthető, a mindennapoknak jól alkalmazható tudást szereztem a videókból. Csak ajánlani tudom mindenkinek! Köszönöm és gratulálok a készítőknek!"

"Kiváló tanfolyam"


 

L. N.:

"Amióta az eszemet tudom, problémáim voltak a fogaimmal. Lyukas fogak, gyökérkezelés, kihúzott fogak. Borzasztó volt. A fúró hangja és a fogászati illat rémessé vált számomra. Az a furcsa, hogy rengeteg mindent próbáltam a fogaim rendbetételéért, de semmi sem működött. Hiába táplálkoztam normálisan vagy öblítettem, nem volt elég. Fogaim mégis lyukasodtak (még ha lassabban is). Viszont Imola segített rájönnöm, hogy hol hibáztam el a fogápolásomat. Annyira részletesek és egyszerűen érthetőek voltak a gondolatai, én csodálom, hogy merte mindezt az információt megosztani az egész világgal. Kb. 3 hete követem a tanácsait, és már most érzem erősebbnek érzem a fogaim. Biztos vagyok benne, hogy az évi kontrollon kívül többet soha nem fog kelleni fogorvoshoz járnom. Nagyon hálás vagyok!"

"VÉGE a fájdalmas fogászati látogatásoknak!"


R. H.:

"Nagyon örülök, hogy elvégeztem ezt a nagyszerű és sok hasznos elméleti és gyakorlati információt adó online tanfolyamot. Ezt a tudást mindenkinek meg kell szereznie. Egy olyan ismeretanyag, amit nem tanítanak az iskolában, pedig az egészség - és fogmegőrzés alapismereteiről van szó. Imola doktornő hiteles, felkészült és szimpatikus. Érthetően magyaráz. Nekem ő lett a \"fogtündérem\". :) Örülök, hogy felhívta a figyelmemet a megelőzés fontosságára. Szülőként kifejezetten értékelem, hogy a gyermekek fogápolásáról is átfogóan beszélt. Ez a tanfolyam megerősített abban, hogy egyszerű, pár perces napi ápolással, odafigyeléssel megőrizhetem a fogaimat idős koromra is. Lecsillapította bennem a fogorvostól való ősi félelmeimet. Köszönöm. :) "

"A fogtündér mégis létezik?"


 

A. R.F.:

"A tanfolyam elvégzése szerintem mindenki számára nagyon hasznos, csak ajánlani tudom! Olyan alapvető információkkal lát el, és összefüggésekre világít rá, ami nélkülözhetetlen ahhoz, hogy megfelelően vigyázzunk fogainkra. Nekem sokat adott a gyermek fogápolás téma is, hisz van egy kis kétévesem. Miatta is fontosnak tartottam, hogy elvégezzem. \r\nA tanfolyam hétköznapi nyelven, könnyen érthető módon mutatja be a részleteket. Köszönöm szépen! Nagyon hasznos tudásanyag."

„Szuper kis tanfolyam :)"


 

Dr R. S.:

„A tanfolyam során végig az volt a kérdés a fejemben, hogy ezeket az alapvető információkat és technikákat miért is nem tanultam iskolában/egyetemen? Nem csoda, hogy éveken keresztül rengeteg bajom volt a fogaimmal. Pedig belgyógyász gyakornok orvos vagyok... \r\nEz a tanfolyam csak annak nem ad gyakorlati eszközöket, aki nem akar egészségesebb és épebb fogazatot! Bizalommal ajánlom mindenkinek! Dr. Suba Réka "

"Csak annyira fontos, mint a só az ételben!"


 

K. B.:

"Nagyon hitelesen felépített anyag a fogápolásról. Érdekes és érdekfeszítő tanfolyam. Hasznos adatokkal és gyakorlati tudással vértezi fel azokat, akik érdeklődnek a téma iránt. A felnövekvő generációnak fontos lesz használni ezeket a tanácsokat a szülőkön keresztül, hogy ők már ne veszítsék el a fogaik épségét felnőtt korukra! Csak ajánlani tudom. Babos Kata „Nagyon hiteles"" Erika nagy "Nagyon jól összefoglalja a fogápolás lényegét. Jó pár új tanácsot hallottam, amit használni tudok majd! Köszönöm!"

"Szuper"


 

P. Sz.:

"Bárkinek szívből ajánlom ezt a tanfolyamot! Nekem teljesen megváltoztatta a száj- és fogápolással kapcsolatos hozzáállásomat, végre megértettem, hogy miért és hogyan kell ezt naponta többször is megtennem."

"Rendkívül hasznos tanfolyam"

Őrizd meg a fogaid! - Online Tanfolyam Beiratkozás ITT!

Prémium fogápoláshoz, prémium termékek itt!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket