Őszinte mosoly?

Mennyire irigylésre méltó lehet egy fehér fogsor. Már sokszor az is, ha vannak fogak.

Mit szólsz, ha valakinek sárga, fogköves, hiányos a fogsora? Az, hogy mi van a szádban, már első ránézésre is szembetűnő.

Álmaid férfijának vagy nőjének legyen üde a lehelete. Szép fogak, őszinte széles mosoly. És ebből egyre kevesebb van ma már.

A felnőtt lakosság jelentős részének nem csak hiányos a fogazata, hanem sokszor a rendszeres fogmosás ellenére is ápolatlan benyomást kelt. Lehet ezt genetikára fogni, vagy az ásványi anyag hiányra, vagy bármi másra.

Az igazi ok, hogy soha nem tanították meg rendesen a száj és fogápolást. Pedig nem atomfizika és egész életünket meghatározhatja.

A fog nem luxus. A fogorvos nem szükségszerűség. Hanem alapvető kelléke a mindennapi életnek. Ahhoz, hogy megfelelően táplálkozzunk, hogy a fogak ne a gyulladások melegágyai legyenek, hogy ne okozzanak száj és fog problémákat nagyon egyszerű út vezet.

Egyszerűen meg kell érteni, hogy mi van a szánkban, miért van benne, milyen problémák fordulhatnak elő, és hogyan kell szervizelni, hogy egész életen át egészségesfogaink legyenek.

Nem esztétikai kérdés csupán. A rossz lehelt, a sárga és lyukas fogak, a fogak hiánya, a szájbetegségek, az ínygyulladás, a fogágy kopása mind katasztrofális következményekhez vezethet.

Az Őrizd meg a fogaidat! online gyakorlati tanfolyam megtanít mind arra, amit tudnod kell a fog és szájápolásról. És gyakorlati módszerekkel teszi használhatóvá az elméletet. Pár perc naponta, a megfelelő módon és csodákat élsz meg.

  • Szeretnél fogakat egész életeden keresztül?
  • Szeretnél egészséges fogakat?
  • Szeretnéd megspórolni a fogorvost?
  • Szeretnél filléres megoldást a tízezrek helyett, amit a fogorvosnál hagysz?
  • Szeretnél kellemes üde leheletet?
  • És azt, hogy a mosolyod őszinte legyen?

Akkor ez a tanfolyam pont neked szól!

Egy fogtömés árának töredékért!

Nézd meg a tematikát, a 27 videó címeit, a tartalmat!

Legyen végre rend a szádban!

Tanfolyam részletek itt!

Prémium fogápoláshoz, prémium termékek itt!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket