Ha gond a reggeli vagy az ebéd...

Tápláló és egészséges főétkezés 450 Ft-ért? Lehetetlen… Vagy mégsem?

Az elmúlt hetekben a Testszerviz kutatást végzett ügyfelei és érdeklődői körében, hogy az étkezésekkel kapcsolatosan mi jelenti a legnagyobb problémát.

A válaszadók 70%-a az egészséges és tápláló ebéd megoldását, 54%-uk a reggeli megoldását találta problémának. (A vacsora a hűtő kipakolásával volt sok esetben egyenlő, jelezve, hogy estére sokan farkaséhesen érnek haza.)

A válaszadók jelezték, hogy általában azt esznek, ami eléjük kerül, vagy a munkába menet, vagy ebédidőben elérhető. Nincs nagyon idő rá, hogy ezzel a két étkezéssel sokat foglalkozzanak, így valahogy megoldják, de egyáltalán nem elégedettek vele. Jellemzőn gyorsan felszívódó szénhidrát és valami fehérjeféle alkotja a reggelit és ebédet.

A megkérdezettek kifejezetten szeretnének egészségesen enni és tudják, hogy a táplálkozás döntően befolyásolja életminőségüket, energia szintjüket és hatékonyságukat.

Mit is kellene ennünk a főétkezésekre? vagy legalább is mi kellene, hogy benne legyen a reggeliben és ebédben?

Az egyik legfontosabb a lassan felszívódó szénhidrát. Ezek zöldségek és zöldleveles saláták.

A zöldek hosszútávon adnak energiát, segítik a szervezet saját cukorraktárainak feltöltődését, és ezzel egyenletessé teszik a vércukorszintet. Ásványi anyagokban, rostokban, vitaminokban gazdag tápanyagok ezek.

A másik fontos összetevő a jóminőségű fehérje. Lehetőleg olyan, ami az összes esszenciális (nélkülözhetetlen)  aminosavat tartalmazza. (Esszenciális aminosav – a fehérjék nélkülönzhetetlen építőkövei, melyeket a szervezet nem képes maga előállítani, így külső forrásból kell bevinni.)

Ha e fenti két tápanyagot bevisszük, akkor alapvetően sokat tettünk a test megfelelő tápanyaghoz jutásában.

Ehhez szeretnénk most ötletet adni, hogy gyorsan, megfelelő mennyiségben és időben hozzá tudjuk a testet juttatni.

A zöldek bevitelére kiváló megoldás a Vidd magaddal Zöldturmix por. Ebből akár naponta 3-szor is ihatunk. Összetevője – sárgarépa, bébi spenót, fodros kel, csipkebogyó, zöldalma. A porból egy kávéskanál 2 dl vízben elkeverve már jelentős mennyiségű zöld tápanyagot jelent. Rengeteg vitamin, ásványi anyag, rost tartalma a szervezet számára energiabomba.

A fehérjék gyors és hatékony bevitelére remek megoldás a Triplex fehérje por. 3 növényi fehérje összetétele, mely az összes esszenciális aminosavat egyszerre tartalmazza. 2 evőkanál növényi tejben, vagy vízben elkeverve/shakelve jelentős fehérjebevitel.

Összetevői – borsófehérje, kendermagfehérje, rizsfehérje. Könnyen felszívódik, jól beépül a szervezetbe, és különféle ízesítésben élvezhető. Áfonyás, kókuszos, vaníliás, csokoládés. Steviával és kizárólag természetes ízesítéssel készül.

Ha ebből a két porból egy-egy pohárral megiszunk, sokat tettünk a helyes táplálkozásért. Egy főétkezést (főleg, ha kimarad) gyorsan és egyszerűen pótolhat.

Ha naponta egyet iszol mindkettőből, akkor ez napi 450 Ft. Ugye, hogy nem sok egy rendes étkezésért? És az egészségért???

Nézd meg és egyél végre rendesen!

Egyél jól, legyél jól!

REGGELI MEGOLDÁS 

 

EBÉD MEGOLDÁS

 

 

Keresd a további csomagokat a Testszerviz Webáruházban, vagy az alábbi listában!

További csomagjaink

Anti Aging – öregedés gátló csomag

Ideális testsúly csomag

Napimádóknak csomag

Antistressz csomag

Aludj jól! csomag

Sport/mozgás csomag

Visszér csomag

Pajzsmirigy alul működés csomag

És készülőben

Energia csomag

Emésztés támogató csomag

Változókori csomag

Várandós csomag

Kismama csomag

 

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket