Stressz a COVID idején

Jó másfél éve a koronavírus a mindennapjaink részévé vált, sajnos sok helyen családtaggá. Hétköznapjainkat áthatja a járvány és annak minden velejárója. Megváltozott az életünk, a maszk viselése, a karantén, a kijárási tilalom, a megnehezedett mindennapok a munkavégzéstől a bevásárlásig, családtagok, barátok látogatásáig, a szórakozási lehetőségek korlátozásáig befolyásolja minden elemét.

Aztán jött a harmadik hullám, amely szerencsére már sokkal kevesebb tragédiával járt, megjelentek a védelmet segítő oltások, a tudatos védekezés, és kellő óvatosság.  A fenyegető negyedik hullám, az új mutációk megjelenése és gyors terjedése fokozza a bizonytalanságokat, szorongást, kételyeket.

  • Miben bízhatok, kinek higgyek, mit tegyek, hogyan tudom magam és szeretteim életét megvédeni, könnyebbé tenni.
  • Mi vár ránk a közeli és távolabbi jövőben?
  • Hogyan lehet alkalmazkodni a váratlan kihívásokhoz, változáshoz?
  • Hogyan dolgoztuk fel az eddig történteket és hogyan készülhetünk fel arra, hogy vállalkozásunk tönkre mehet, munkahelyünk megszűnhet, tartós korlátozások léphetnek életbe?
  • Van-e elég lehetőségünk és kapacitásunk gyerekünk on-line tanulását segíteni, idősebb vagy beteg rokonainkat támogatni, kapcsolatainkat megóvni?
  • Tudatosítjuk-e, hogy akkor is hat ránk ez a tartós feszültség, bizonytalanság, amikor látszólag nagyobb gond nélkül vészeljük azt át, és a közvetlen környezetünk nem érintett?
  • Ismerjük-e eléggé a bennünk lezajló folyamatokat, változásokat ahhoz, hogy megfelelően tudjunk megküzdeni azokkal?
  • Vajon elégségesek-e a kritikus helyzetekkel, traumatikus történésekkel való megküzdéshez szükséges képességeink, vagy fejlesztenünk kell azokat?
  • Hogyan lehet védekezni és megerősödni testileg-lelkileg egy ilyen mindenki számára megrázó folyamatban?

A járvány okozta tartós stressz miatt sem hiábavaló e kérdések felvetése, miközben járvány nélkül sem stresszmentes az életünk.

Kulcs a stresszhez könyvem segíthet eligazodni, de nem pótolja egy súlyos krízisben a felkészült szakmai segítséget!

A szerző belgyógyász-reumatológus, természetgyógyász főorvos, a Testszerviz szakmai hátterének biztosítója!

Új könyvünk - KULCS A STRESSZHEZ!

E-könyv formában alább: 

Rendeld meg csomagkedvezménnyel itt!

Hangoskönyvet is készíthetsz elektronikus könyveinkből.

Kulcs a stresszoldához

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS ITT – 2.990 Ft

Nyomdai változatban szeretnéd? Akkor kattints ide!

A mai ember élete csupa stressz. Mindennapos küzdelem a túlélésért, a munkánkért, konfliktusok a családban, a hétköznapi életben, a munkahelyen, iskolában, nem várt külső körülmények (pl járványok), gazdasági hatások és ezer szüntelenül jelen lévő stresszforrás. Nem lehet a stresszt kizárni az életünkből. Ugyanakkor érezzük, hogy milyen rombolóan hat ránk. Lehet ezzel valamit kezdeni? Lehet, hogy a stressztűrő képességet fejlesszük? Lehet, hogy a stresszel együtt élhetünk úgy, hogy nem tesz tönkre bennünket? Van egyáltalán megoldás a stressz kezelésére?”

Legújabb Kulcs könyvünk erre keresi a válaszokat és meg is találja! - Olvass bele!

A Kulcs könyvsorozat legújabb 5. része Dr Kricsfalvi Péter szakértő tollából „Kulcs a stresszhez” címmel jelent meg.

Dr Kricsfalvi Péter Batthyány-Strattmann László-díjas belgyógyász – reumatológus – természetgyógyász, a Testszerviz mentora és szakmai lektora, a téma avatott szakértője már 15 évvel ezelőtt nagysikerű könyvet írt ebben az örökzöld témában (Stressz a lelke mindennek – Dimenzió Egyesület kiadásában). Akkori könyve több ezer embernek segített a stressz kezelésében, a stressztűrő képesség növelésében, egy kiegyensúlyozottabb élet elérésében. Az eltelt 15 évben új kutatások, vizsgálatok, tapasztalatok születtek a témában, így ennek az új könyvnek szakmai aktualitása is van.

Dr Kricsfalvi Péter a jelenkor legfrissebb kutatási adatait, több évtized orvos szakmai tapasztalatait felhasználva egy különleges remekművet alkotott meg.

A mostani könyve mindenekelőtt megértést ad a stressz működési elveiről, a stresszt kiváltó okokról, illetve annak mentális és fizikai hatásairól. A könyv részletesen leírja azokat a tüneteket, melyek a felfokozott stresszt jelzik. Majd számos jól használható eszközt ad az olvasó kezébe, amivel a magas stresszszintet kezelni tudja, a stressztűrőképességet növelheti.

Helytelen táplálkozás, mozgásszegény életmód, nem megfelelő regenerálódás, környezeti hatások, mentális túlterheltség, konfliktusok a mindennapokban, külső körülmények, amikre nem vagyunk hatással és még hosszasan sorolhatjuk azokat a területeket, melyekre a könyv olvasói választ kapnak.

Gyakorlatias, friss, eszközökkel és technikákkal, javaslatokkal teli kézikönyv ez, mely segít felismerni a stresszes működés tüneteit, okait, majd segít leküzdeni azokat.


 

"Nagyon tetszik a könyv! Beleolvasva azon kaptam magam, hogy nem tudom letenni!

Nagyon részletesen és alaposan van kifejtve minden zegzuga a stressznek, a reakciónak és a fejlődésre gyakorolt hatásoknak!

Ugyanakkor gyakorlati eszközöket, megoldásokat ad realista megvilágításból!" - Dr. S.R. 


 

Megrendelés és csomaginformációk itt!

Nyomdai változatban is!

Hangoskönyvet is készíthetsz elektronikus könyveinkből.

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS ITT – 2.990 Ft

Ez a könyv azoknak szól, akik átlagon felül stresszesek, szóval mindenkinek. Még azok is tanulhatnak belőle, akik most úgy vélik, hogy nyugodt, stresszmentes életet élnek. Lehet, hogy rájönnek, van még min javítani.

Azoknak pedig kötelező olvasmány, akik tudják, hogy átlag feletti stressz van jelen az életükben. Megjegyzem, a koronavírus járványt minden ember komoly stresszként éli meg. Ha bevallja, ha nem. Már magától a vírustól való félelem, a járvánnyal járó korlátozások önmagukban is jelentős stresszforrások.

Jó hír, hogy van megoldás. A „Kulcs a stresszhez könyvben!

Ha meg akarod oldani a stressz problémáját, akkor nincs más dolgod, mint elolvasni a könyvet és használni a belőle tanultakat.

A könyv tekintettel a jelen helyzetre letölthető online formában jelent meg. Így bárki földrajzi helyzettől függetlenül elérheti. Bármilyen elektronikus eszközre (laptop, telefon, számítógép, tablet) letölthető, magunkkal vihetjük! Sőt most összes Kulcskönyvünket megveheti letölthető változatban jelentős csomagkedvezménnyel!

Kulcs a stresszoldához

 

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket