Személyes ajánlás minden Testszerviz program végzettnek!

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

Sziasztok, Burget Péter vagyok a Testszerviz alapítója és ügyvezetője.

Egy fantasztikus kolléganőmet szeretném nektek bemutatni.

Kovács Mara vezető konzultánsunkat.

Mara már 4 éve a Testszerviz szolgáltatási vonal vezetője. Közel 250 sikeres ügyfele bizonyítja, hogy nem csak kiváló szakmai munkát végez, hanem emberi törődése, ügyfél szeretete meghatározó elem az életmódváltók számára.

A mai napig szinte valamennyi ügyfele visszajár, ír neki, keresi, ha van valami kérdése, ápolja a vele való kapcsolatot.

Az ő fejében fogalmazódott meg, hogy bizony szükség lehet a programot végzettek számára időnként egy kis frissítés, az újdonságok megismerése, a kérdések személyes megválaszolása, és egy komplett írásos anyag, ami bármikor elővehető, összegzi a Testszerviz életmódváltás alapköveit.

Így született meg az „Okosodó Marával – Maradj célon” tudásnap.

Egy teljes napon át dolgozhatsz együtt vele azon, hogy az életmódváltásod tartós legyen, hogy megtudd, mi az, amiben fejlődött a Testszerviz technológia, hogy újra visszaszerezd a tudást, lendületet, és újra a helyes úton járj, vagy azon maradj!

Az első két alkalom bebizonyította, hogy nagy szükség van erre. Lelkes és boldog ügyfelei az alábbiakat írták az „Okosodó”-ról:

"A három hónapos programon tanultak alapos átismétlése, megbeszélése, kiegészítése a felmerülő kérdések megválaszolása. Az ismeretek gyakorlatban történő alkalmazásának megbeszélése." - Gólya Róbert


 

"Megerősített abban, hogy mindenkinek legfőképp saját maga az orvosa. Először meg kell tennünk mindent a legegyszerűbb módon, aztán ha ez nem elég akkor forduljunk orvosi segítségért.

Elképesztő összefüggésekre világított rá ez a tanulás a test működésével kapcsolatban. Mindezeket lehet és tudjuk is befolyásolni.

Nagyon köszönöm Mara!" - Tóth Gézané


 

"Év elején csináltam végig a programot, a nyáron kicsit hanyagoltam, de nemrég visszatértem hozzá. Ekkor kaptam a meghívást az átismétlésre. A legjobbkor jött mert amellett, hogy átismételtük, rendszereztük is a tudásomat, néhány új információt is sikerült beszereznem.

Rájöttem, hogy mikor, miért érzem újra jó magam, mitől indult el újra a súlyom lefele.

A kedvem is egyre jobb. A folytatást már tudatosabban tudom kivitelezni. A családom is profitál belőle, hiszen egy csinosabb, vidámabb, elégedettebb feleséget ás anyát kaptak.

Ajánlom mindenkinek." - Sz. M.


 

"Négy éve élek „Testszerviz” életmód szerint. Hezitáltam, hogy kell-e nekem ismétlés, hiszen „én tudom mit kell tennem.”. Most már tudom, hogy kell, hiszen néhány apróságnak tűnő dolgot már nem használok, pedig KELL. Továbbá ez az életmód is változik (mint minden), a tapasztalatokkal, újabb adatokkal, amikből sok-sok dolgot KELL használnom.

Nagyon jól döntöttem, hogy az ismétlést választottam. Eddig is tudtam, hogy én ebben az életemben már így fogok élni, de az ismétlés meg erősített abban, hogy valóban ez az utam, és hogy JÓ úton vagyok." - B.A.

Az érdeklődésre való tekintettel újra megtartjuk ezt a motiváló, rengeteg segítséget adó interaktív képzést.

Kifejezetten azoknak, akik már elvégezték a programot és fejlődni szeretnének, stabilabb alkalmazásra vágynak.

A következő időpont: november 15 (péntek), 9-16 óráig.

Képzési díj: 50.000 Ft.

Mit kapsz?

  • Új ismereteket
  • Személyre szabott válaszokat
  • Stabil adatokat
  • Írásos anyagot arról, amit tanultál
  • Jó hangulatot olyanokkal, mint te
  • Mara elképesztő szakmai tudását és segtítségét

Jelentkezz most a testszerviz@testszerviz.hu e-mail címen!

Biztos vagyok benne, hogy neked is tudunk újat mondani!

Üdvözlettel:

Burget Péter

Testszerviz

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket