Szőlőmag olaj jótékony hatásai

"ELSŐDLEGES ÉS MINDENKORI CÉLUNK A TÖKÉLETES MINŐSÉGŰ HIDEGEN SAJTOLT OLAJ ELŐÁLLÍTÁSA" 

Szőlőmag olaj  

A szőlőpréselés után visszamaradó cefre a borászatok számára nem hasznosítható. Ezt az értékes részét a szőlőnek kár lenne veszni hagyni. A jó szőlőtermés kedvez az olajgyártóknak is; a borászatok melléktermékeként keletkezett szőlőmagot használják fel hidegen sajtolt olaj, liszt és kozmetikumok előállítására. Hidegen sajtolás során semmiféle vegyszert nem használnak, így a teljes értékű, antioxidánsokban és vitaminokban gazdag, ízletes és jótékony hatású termékeket állítanak elő. Egy egész szőlőmagból készült termékcsaláddal találkozhatunk, melyek mindegyike nagyon pozitív hatásokkal rendelkezik.

A szőlőszemek magvából préselt, feldolgozott szőlőhöz hasonló illatú, zöldes színű szőlőmagolaj alapvető szerepet játszik napjaink korszerű, egészséges táplálkozásában. A hideg sajtolással készült szőlőmagolaj olyan antioxidáns és bioaktív anyagokat tartalmaz, melyek fontos szerepet játszanak az egészség megőrzésében, védelmében, valamint egyéb vitamintartalma következtében napjaink korszerű táplálkozásában. Koleszterincsökkentő hatása szintén rendkívül értékes olajjá teszi. A már említett antioxidáns hatása, valamint káros szabadgyök semlegesítő képessége révén védi a sejtek genetikai anyagát. Különösen ajánlott a számítógép képernyője előtt sok időt töltők szemének védelmére. A szőlőmagolaj füstpontja 250 °C, ellentétben a többi, kiterjedten használt olajéval, melyeknek átlagosan 200 °C körüli. A hidegen sajtolt szőlőmagolajból a sütés-főzés során nem keletkezik egészséget károsító égéstermék, ezért ez a rendkívül előnyös tulajdonsága az egészséges táplálkozás egyik fontos alkotóelemévé emeli. Használhatjuk többek között pácoláshoz, halak, húsok, steakek sütéséhez salátákhoz, joghurtokhoz, mártásokhoz, süteményekhez vagy egyszerűen csak egy szelet fokhagymás pirítóshoz.

Hatékony kozmetikai szer: a bőr simaságát, rugalmasságát biztosítja, megelőzi korai öregedését, képes a kollagén szöveteket regenerálni, növekedésüket stimulálni, a petyhüdt bőr állapotát javítani.

 

ITT TUDSZ A GRAPOILLA WEBÁRUHÁZBA ÁTLÉPNI!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket