Testszerviz a Karácsonyfa alatt

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

Ugye nem ismeretlen az a helyzet, hogy a Karácsony alatt és az Újévi bulit követően a mérleg január elején pár kilóval többet mutat, mint előző évben. Biztosan láttál már olyat, akivel ez megtörtént. És micsoda bosszúság, és azonnal újévi fogadalom, hogy most aztán lefogyok, életmódot váltok, egészségesen táplálkozok, mozogni fogok.

És ez így megy már sokaknál évről évre.

Most képzeld el, mi lenne, ha az ünnepi evészetek, családi vacsorák után nem nőnének a kilók. Tartanád a formádat, vagy abszurdum még mennének is le a kilók?

Elképzelhetetlen? Hát nem az!

Testszerviz a Karácsonyfa alatt!

Egyszerű kis lépésekkel, némi tudással, odafigyeléssel mindez megvalósítható. És mindez úgy, hogy nem kell elfordulnod a terített asztaltól, nem kell visszafognod magad, nem kell varázsételeket készíteni. Érdemes felkészülten neki menni az ünnepeknek. És ez nem annyit jelent, hogy jól bevásárolunk, temérdek ajándékot veszünk, feldíszítjük a fenyőfát és várjuk a csengő hangját.

Ez annyit jelent, hogy tudatosabbá válunk az étkezésünkkel kapcsolatosan, tudjuk, hogy mit okoznak élelmiszerek, megtanuljuk, hogy a testünknek mi az, ami tényleg jó, mitől nem leszünk állandóan éhesek, mitől nem lesz állandó sóvárgás az édességek iránt, mi az, ami segíti az anyagcserét, hogyan kerülhető el a kajakóma, és egy felkészült, jó állapotú testtel megyünk neki az ünnepi evészeteknek.

Nem akkor kesergünk, amikor már felugrottak a kilók, rettenetes fáradtság jön az ebéd után, amikor úgy érezzük, hogy kockakövekkel van tele a gyomrunk.

Hallom előre a kifogásokat!

  • Karácsony előtt nem, ennek az új év kezdetén van az ideje;
  • Nincs most erre idő;
  • Nincs pénz, mert annyi mindent kell venni.

Tavaly Karácsony előtt nagyon sok ügyfelünk indult a programon. Miért? Mert megelégelték a kínlódást, a növekvő túlsúlyt és azt, hogy egy ünnepet beárnyékolt a testi állapot romlása.

Nem akkor kell kezelni a problémát, amikor már nyakig benne vagyunk, ha lehetőségünk van megelőzni.

Előzd meg, legyél felkészült és ne utólag keseregj, fogadkozz!

A később gyakran sohává alakul! Kezd el most! Egyszer úgyis el kell kezdened!

Segítünk neked!

Töltsd ki az életminőség tesztünket és keresünk!

Jelentkezz itt!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket