Testszerviz interjú

1.

Napjainkban nagyon sok testformálással, életmódváltással kapcsolatos cég és program működik. Miben különbözik a Testszerviz ezektől, mennyiben ad többet ez a módszer?

A Testszerviz a test dinamikus egyensúlyának helyreállítását célozza meg. Az optimálisan működő test minden mutatójában megfelelő értéket mutat (súly, bőr állapota, magas energiaszint, stressz-tűrő képesség stb). Mi arra építünk, hogy a test tudja, hogyan működik a test. Ha támogatjuk, elindul az Ideális Test elérése felé. A program kiemelkedő elemei a konzultációs segítség (heti rendszerességgel), a személyre szabott programozás és az, hogy a programon való haladás részeként tanítjuk az embereket arról, hogy hogyan működik a testük. A végeredmény egy életen keresztül alkalmazható használati útmutató a saját testünkhöz.


 

2.

A Testszerviznél nem csak a fogyás fő szempont, hanem komplex életmód váltás is a cél. Miért fontos, hogy nem csak kimondottan a klasszikus diétás fogyás kerül a fókuszba?

A legelső kérdés soha sem az, hogy hogyan tudsz lefogyni, hanem az, hogy miért híztál meg. Az elhízás egy tünete annak, hogy a testünkben valami nem működik megfelelően. Nem a következményt kell kezelni, hanem a kiváltó okot. Így nem az a cél, hogy lefogyjunk, hanem az, hogy egyre több optimumot teremtsünk a testünkben. Az optimálisan működő test majd elrendezi a súlyfelesleget.


 

3.

Mit tapasztalnak, mennyiben befolyásolja a rossz életmód a sikeres munkakeresést vagy munkavégzést?

Ügyfeleink jelentős része aktív dolgozó, vagy dolgozni vágyó ember. Az első benyomás egy állásinterjún rendkívül fontos. És a legelső, ami szembetűnik, az jelentkező fizikai állapota. Csinos, rugalmas, csillogó szem, energikusság, határozottság, önbizalom, szóval jó fellépés. Amikor valaki fizikai állapota nem túl jó, akkor az fokozottan látszik. Egy munkaadó jó állapotú embert akar, és ha van több azonos minőségű jelölt, a szemmel láthatóan jobb állapotú a nyerő. A helytelen életmód rossz fizikai állapotot eredményez, és ez eleve kudarcokhoz vezet az életben. Jelentős túlsúllyal, izzadó homlokkal, fújtató légzéssel, alacsony energia szinttel, fáradt tekintettel nehéz álmaink munkáját megszerezni.


 

4.

Vannak sikertörténetek, amikor valaki egy Testszervizes program után sikeresebb lett az életében? Hogyan sikerül ezt elérni?

Számos ügyfelünk nyilatkozott a program végén úgy, hogy sokkal hatékonyabb lett az élet minden területén, jobban bírja a munkát, kiemelkedik a teljesítménye munkatársai közül. Ügyvezetők írnak sikereket arról, hogy mennyivel több energiájuk van a munkában és utána otthon a családban. Van, aki megtalálta álmai munkáját, mert kellő önbizalommal és hittel ment el interjúra, sokkal jobban nézett ki, ragyogott. Tudta, hogy csak úgy sugárzik belőle a „Köszönöm, remekül vagyok, bírom a gyűrődést!”


 

5.

Napjainkban bár nagyon magas a túlsúlyosok száma Magyarországon, mégis talán úgy látszik, „divat lett” a tudatos életmód, a sport stb. Önök mit tapasztalnak és hogy látják, mit hoz a jövő-e téren?

Mi a személyes törődésben, a személyes programban, illetve a könnyen fenntartható életmód kialakításában hiszünk. Egyenként kell ma foglalkozni az emberekkel, mert ahogy különbözőek vagyunk, a testünk is az. A tudatos életmód az, amikor a testnek azt adjuk, amire szüksége van. Táplálkozás, mozgás, stressz-oldás. Az ügyfélnek magának kell rájönnie, hogy mi a jó neki. A konzultáns ajánl dolgokat, hogy próbálja ki. És ő jön rá, hogy ez neki jó-e. Így válik lehetségessé, hogy ragaszkodni fog a saját maga által megfigyelt és alkalmazott életmódhoz.

Az igazi áttörés az lenne, ha az iskolákban már tanítanánk a gyermekeket egy tényleg működő alapelvek szerinti életmód alapjaira.


 

6.

Mit gondolnak, mi a néhány legalapvetőbb javaslat, ha valaki minőségibb, tudatosabb és jobb életet szeretne élni? Mit kell ehhez megtennie, ha egyelőre nem tud nagyobb beruházásokat megtenni?

Kerülni kell a gyorsan felszívódó szénhidrátokat (cukor, kenyérfélék, cukros üdítők), helyette lassan felszívódóakat kell az étrendbe beválogatni. Soha nem szabad éheztetni a testet, mert ennek elhízás lesz a végső következménye. Bármilyen életmód váltásba fog bele az ember, meg kell értenie, hogy mit is kezdett el és mit eredményez, szóval tudás kell a testről. Figyeljük meg a testünket, hogy hogyan reagál bizonyos dolgokra és a megfigyelésünk alapján döntsük el, hogy jó-e neki, vagy sem. Ne véleményekre alapozzunk!

És keressen fel egy Testszerviz Konzultánst egy ingyenes konzultációra.


 

7.

Végezetül kinek ajánlanák a programjaikat?

Programunkat több mint 2000-an végezték el az elmúlt 5 évben. 16-86 éves korig mindenki megtalálható. Ügyfeleink 54%-a férfi. Ez alapján azt mondhatom mindenkinek, aki szeretne jobb fizikai állapotot, jobb életminőséget, elege van a testi problémákból; vagy ha minden rendben van a testi állapotával, szeretné azt hosszútávon megtartani.


 

HA TE IS SZERETNÉL TÁJÉKOZTATÁST KAPNI A TESTSZERVIZ PROGRAMRÓL,

AKKOR TÖLTSD KI A TESZTET!

 

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket