Testszerviz Könyvtár Bemutatkozik

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

Könyvek, melyek örökre megváltoztatják az életmódodat!

Testszerviz könyvtár bemutatkozik

A Testszerviz könyvek születése különleges. Nem a fantázia szülötte egyik sem, hanem maga a valóság hívta életre őket.

Élet írta szakácskönyv

Az első az Élet írta szakácskönyv egy igényből keletkezett. Testszerviz programon lévő ügyfeleink egy része folyamatosan küldte a recepteket ellenőrzésre, hogy megfelelnek-e a Testszerviz technológiának. Másik részük folyamatosan azzal bombázott bennünket, hogy ugyan küldjünk már valami receptet, olyat, ami emberi fogyasztásra alkalmas, finom és bőséges.

A két csoport metszéspontjában „láttuk meg” a Szakácskönyvet. 150 egészséges étel receptje. Turmixok, saláták, levesek, egytál ételek, desszertek és mind hasznos táplálék a testnek.

Ez egy gyűjtemény, ugyanakkor a Testszerviz receptek oldalon további több száz recept csak arra vár, hogy elkészítsd!

Kulcs a testhez

A következő könyvünk a Kulcs a testhez egy újabb visszatérő igényből jött létre. Ügyfeleink szerettek volna valami összefoglaló anyagot hazavinni a programról, amiben a tanultak rendszerezve egyben megtalálhatók. Ez a könyv az életmódváltás másik alappillére. megértés a testről, egyszerűen, érthetően, tele használható adatokkal. Nem elméleti fejtegetés magas szinten, hanem az egyszerű olvasó számára segítség a helyes életmód kialakítása felé vezető úton.

Kulcs a hormonokhoz

Azt hittük ekkor, hogy kb elértünk könyveink sorának végére. Á, dehogy! A Testszerviz élet-minőség tesztet kitöltők és az ingyenes konzultáción résztvevők között egyre nagyobb számban találkoztunk olyanokkal, akik hormonális problémákról panaszkodtak. Inzulin rezisztencia, cukorbetegség, pajzsmirigy alul és túlműködés, ösztrogén dominancia és társai. Amikor megnéztük az ide vonatkozó statisztikai adatokat, elképedve láttuk, hogy Magyarországon 1 millió cukorbeteg, 700 ezer pajzsmirigy problémás ember él.

A konzultációk során kiderült, hogy oltári nagy zűrzavar van a fejekben, azt még csak tudják, hogy melyik hormonnal van baj, de hogy az hogyan működik, mit okoz, mitől romlik el és hogyan lehet helyrehozni, arról zavaros a kép.

Ekkor jöttünk rá, hogy addig, míg ez a terület nem lesz tiszta, köz és megérthető, addig nem lehet ezeken javítani. Ezért új könyv született.

Régi könyvek

És mi a következő?

A közönség és ügyfelek igénye határozza majd meg. Egy biztos, a Testszerviz könyvek alapkönyvek azoknál, kik helyesen akarnak élni, változtatni akarnak a jelenlegi fizikai állapotukon, el akarják érni a test dinamikus egyensúlyát és hosszan, jó életminőségben szeretnének aktívak lenni.

A Testszerviz „könyvtár” hasznos kézikönyvek sorozata. Azért vannak, hogy kézbe véve azonnal cselekvésre ösztönözzenek és biztos tudást, támpontot adjanak mindenkinek a helyes életmód kialakításához. Korlát ez az életmódváltás lépcsői mellett, hogy könnyebben érj fel a csúcsra.

Könyveinkről részletes információkat itt is találsz! Klikk ide!

Ha meg szeretnéd rendelni, akkor meg klikk ide! 20% csomagkedvezmény!

Testszerviz könyvek

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket