Üdv a Testszerviz univerzumban

TOVÁBB AZ ÖSSZES BLOGBEJEGYZÉSRE!


 

Az elmúlt hónapokban számos kiállításon, szakmai konferencián, fesztiválon vettem részt, mint látogató. Ezek mind az élettel, az egészséggel, az életmódváltás területeivel foglalkozó események voltak. Nem pusztán az érdekelt, hogy hol tart ez az „üzletág”, hanem főként az érdekelt, hogy milyen új irányzatok vannak, milyen termékek születtek, mik a szándékuk azoknak az embereknek, akik az életmód, az ember jobb állapotba hozásának zászlaját emelik a magasba.

Egy fontos közös nevezőt találtam, bármilyen körben fordultam is meg. Mindenki, aki ott volt ezeken az alkalmakon egészen biztosan azért kel fel naponta, hogy segítsen az embereknek abban, hogy emberhez méltó életet éljenek. Mindegy mivel akarja ezt elérni, egy biztos, hogy a segítő szándék megvan bennük.

Igyekeztem magunkat, a Testszervizt elhelyezni ebben a színes világban. Megnéztem, hogy hova is sorolhatjuk be magunkat, hogy érdemes-e egyáltalán bárhova is besorolni azt, amit csinálunk és képviselünk.

Komoly vizsgálatok után arra jutottam, tűnjön ez bármennyire is nagyképűnek, hogy mi egy sehova nem sorolható koncepcióval, egy unikális tevékenységgel vagyunk jelen.

Minden előadó, akit hallgattam, minden termék gazda, akivel beszéltem, minden kiállító, akit megismertem jól megmondja neked, hogy ezt, vagy azt kell csinálnod, ez vagy az a tuti, ha így élsz, ha ezt eszed, teszed, akkor biztosan eléred az ideális állapotot. Meggyőzőek, sikereket mutatnak fel, tényleg használható az, amire esküsznek. Megmondják neked!!!

Mi nem vagyunk az a megmondó fajta! Mi nem tudjuk azt mondani, hogy a változást csak velünk lehet elérni, ez a biztos út.

Mi mindössze annyit mondunk, hogy segítünk neked abban, hogy TE rájöjj, hogy mi jó neked és mi nem, támogatunk ezen az úton. Nem tanácsokat osztogatunk, hanem megbeszéljük veled, hogy milyen lehetőségek vannak, csak olyan dolgokat szeretnénk tőled, amit te is akarsz, tudjuk, hogy te egy egyéniség vagy, egy egyedi ember, akinek egyedi, személyre szabott igényei vannak.

Az egyik orvos a napokban tartott előadásán elmondta, hogy az embert összefüggéseiben kell figyelni, hogy az orvoslás is a személyre szabott és mindent együttesen figyelő, az összefüggéseket feltáró és orvosló irányba megy. Személyre szabott orvoslás.

Ugyanitt elmondta, hogy az orvosnak konzultánsnak kell lennie, és nem a megmondónak. Együtt kell a pacienssel gondolkodni és közösen meghozni döntéseket, egymás mellé rendelt viszonyban.

Nagyon boldog vagyok, hogy mi már évek óta ebbe az irányba tartunk. Sőt ezt jelöltük ki az első percben követendő útnak. Számunkra te egy egyedi ember vagy, nem húzunk rád sablon életmódot, nem mondjuk meg, hogy hogyan kell élned, hogy mi a jó neked.

Mi azt mondjuk: Gyere, megfogjuk a kezed, segítünk neked, hogy megtaláld a saját utadat. És mivel így teszünk, a Testszerviz program az ügyfeleink sajátjává válik, maguk alakítják magukra szabva. És tudod, ha eldöntesz valamit, ahhoz ragaszkodni fogsz. És csinálod, és eredményes leszel.

ITT TUDSZ JELENTKEZNI EGY INGYENES KONZULTÁCIÓRA!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket