Csokis piskótarolád

TOVÁBB AZ ÖSSZES ÉTEL RECEPTRE!    


 

Természetesen gluténmentesen és tejmentesen!

Hozzávalók:

Elkészítése:

A kókuszkrémet felhasználás előtt 30 perccel mélyhűtőbe tesszük, majd a hideg Cocomast habosra keverjük a kakaóporral és kevés cukorral. A tojásokat szétválasztjuk. A tojások sárgáját fehéredésig keverjük az édesítővel, majd hozzákeverjük a 2 különböző lisztet. Közben kemény habbá verjük a tojásfehérjét, ezt követően szépen lassan hozzákeverjük a lisztes masszát, figyelve, hogy a tojásfehérje ne törjön össze.
A tésztát egy szilikon sőtőpapíron egyenletesen eloszlatjuk, és 170 fokra előmelegített sütőben kb 15-20 perc alatt aranybarnára sütjük. A papírt melegen lehúzzuk róla, majd megfordítjuk, és visszafele feltekerjük a piskótát.
Ha kissé kihűlt, kitekerjük, majd kakaós krémmel megkenjük, és megint feltekerjük.
Forrás: mentesrecept.blog.hu

Jó étvágyat!

Csodálatos csokis süti receptek ITT!

Csokis piskótarolád

Bámulatos receptekre vágysz?

Lapozz bele varázslatos alakformáló szakácskönyvünkbe!

Az Élet írta szakácskönyv

Hogyan tudnád TE is a tudatos életmódot könnyedén beilleszteni az életedbe?

Ideális testalkat mellett, koplalás nélkül jókat, és bőségesen enni?

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT! 

SEMMI ESÉLYE A FELESLEGES KILÓKNAK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás