Háromsajtos padlizsántekercs

TOVÁBB AZ ÖSSZES ÉTEL RECEPTRE!       


 

Háromsajtos padlizsántekercs - Csőben sült nyári finomság!
Szeretnél egy húsmentes napot tartani? Van otthon padlizsán? Akkor készítsd el a következő receptet! Garantáltan megnyalod utána mind a 10 ujjad!

Hozzávalók:

A padlizsánhoz:

  • 2-3 padlizsán
  • 1 ek olívaolaj
  • 350 ml paradicsomszósz
  • fél csésze mozzarella

A töltelékhez:

  • 420 g morzsolt ricotta
  • fél csésze aprított mozzarella
  • ½ csésze reszelt parmezán
  • 1 felvert tojás
  • bors ízlés szerint

Elkészítés:

A padlizsánt vágjuk hosszában 12 szeletre. Locsoljuk meg egy kis olívaolajjal és serpenyőben 1-2 perc alatt süssük át mindkét oldalát. Tegyük félre a megpuhult szeleteket. A töltelék hozzávalóit keverjük el, a paradicsomszószt pedig öntsük a tepsi aljába. A padlizsánszeletekre kanalazzunk a töltelékből, majd óvatosan tekerjük fel mindet. A tekercseket helyezzük a paradicsomszószra, a tetejére pedig reszeljük a mozzarellát. 180-200 fokos sütőben süssük készre.
Forrás:femcafe.hu

JÓ ÉTVÁGYAT!

További fantasztikus főételek ITT találhatók!

Háromsajtos padlizsántekercs

Lélegzetelállító receptekre vágysz?

Lapozz bele varázslatos alakformáló szakácskönyvünkbe!

Az Élet írta szakácskönyv


 

Hogyan tudnád TE is a tudatos életmódot könnyedén beilleszteni az életedbe?

Ideális testalkat mellett, koplalás nélkül jókat, és bőségesen enni?

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT 

SEMMI ESÉLYE A FELESLEGES KILÓKNAK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket