Kulcs az életmódváltáshoz - Testszerviz esszencia új könyv megérkezett!
Húsragúval töltött padlizsán
TOVÁBB AZ ÖSSZES ÉTEL RECEPTRE!
Töltött padlizsán hozzávalók:
- 2 db padlizsán
- só
A töltelékhez:
- 25 dkg darált marhahús
- 4 ek kókuszolaj
- 8 db paradicsom
- 2 szál újhagyma
- 1 db csilipaprika
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 ek olívaolaj
- 1 csokor petrezselyem
- frissen őrölt bors
- 10 dkg reszelt sajt
- 4 db koktélparadicsom
ELKÉSZÍTÉS:
1. Hosszában félbevágjuk a padlizsánokat. Kikaparjuk a belsejüket, és felkockázzuk. Megsózzuk, és tűzálló tálba tesszük, és 200 fokra előmelegített sütőben 15 percig sütjük.
2. A töltelékhez a darált húst forró olajon megpirítjuk. A paradicsomokat elnegyedeljük, a csilit kimagozzuk, és finomra vágjuk a hagymával és a fokhagymával együtt. A hagymát üvegesre pirítjuk a felforrósított olívaolajon, majd hozzáadjuk a fokhagymát és a csilit, végül pedig a padlizsánkockákat. A töltelékhez keverjük a húst, a felaprított petrezselymet, a paradicsomot, végül megsózzuk és megborsozzuk ízlés szerint.
Az előkészített padlizsánfeleket megtöltjük a raguval, ráteszünk 1-1 db koktélparadicsomot, meghintjük reszelt sajttal és 180 fokon 20 percig sütjük.
Jó étvágyat!
Forrás:mindmegette.hu
Lehet egészséges ami finom
További fantasztikus főételek ITT találhatók!
Lélegzetelállító receptekre vágysz?
Lapozz bele varázslatos alakformáló szakácskönyvünkbe!
Hogyan tudnád TE is a tudatos életmódot könnyedén beilleszteni az életedbe?
Ideális testalkat mellett, koplalás nélkül jókat, és bőségesen enni?
TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!
SEMMI ESÉLYE A FELESLEGES KILÓKNAK!
Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!
Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!