Kulcs az életmódváltáshoz - Testszerviz esszencia új könyv megérkezett!
Káposztapalacsinta
TOVÁBB AZ ÖSSZES ÉTEL RECEPTRE!
A káposztapalacsinta kiváló előétel vagy köret lehet, de ha csak nasizásra vágysz, akkor is bátran fogyaszthatod!
Íze a káposztás rétesre hasonlít, sóval, borssal szuper finom!
Az ázsiai fogásokban nem véletlenül találkozunk oly sokszor a káposztával:
Ez az egyik C- és E-vitaminban kivételesen gazdag zöldségféle, ráadásul kalcium és vastartalma is jelentős.
A japánok rafinált módon a palacsintatésztába reszelik a káposztát, nyersen vagy dinsztelve. Így a palacsinta tésztájában a liszt nagy részét káposzta váltja ki, ezzel pedig lényegesen lecsökken a szénhidráttartalma.
Hozzávalók:
A palacsintához:
- 250 gramm káposzta, lereszelve
- 1 kisebb hagyma, finomra vágva
- 2 evőkanál kókuszliszt
- 4 nagy tojás
- 1 ek. szójaszósz
- 1/4 tk. őrölt fekete bors
- 3 gerezd. fokhagyma
- 1 ek. kókuszolaj a sütéshez
A mártáshoz:
- 2 dl sűrű joghurt
- 1 tk. Erős Pista
- 1 cikk fokhagyma, reszelve
Így készítsd:
Keverd össze a mártás hozzávalóit, majd rakd félre.
Egy kis tálban habverővel keverd jól össze a tojást, a borsot és a fokhagymát.
Majd ebbe az alapba forgasd bele az előkészített káposztát, a hagymát és a kókuszlisztet.
Forró serpenyőben kecés kókuszolajon süss palacsintákat a masszából a hagyományos módon. A fent írt mennyiség négy adagra elegendő.
Tetejére görög joghurtot, tejfölt vagy fokhagymás mártást rakhatsz. Forrás:http://ripost.hu/
JÓ ÉTVÁGYAT!
Lélegzetelállító receptekre vágysz?
Lapozz bele varázslatos alakformáló szakácskönyvünkbe!
Hogyan tudnád TE is a tudatos életmódot könnyedén beilleszteni az életedbe?
Ideális testalkat mellett, koplalás nélkül jókat, és bőségesen enni?
TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT!
SEMMI ESÉLYE A FELESLEGES KILÓKNAK!
Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!
Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!