Medvehagyma krémleves kecskesajttal és csírával turbózva

TOVÁBB AZ ÖSSZES ÉTEL RECEPTRE!       


 

Ínycsiklandó, különleges krémleves Babszi konyhájából!

Hozzávalók 1 főre:

  • 1 csokor medvehagyama
  • 5 dkg vaj
  • 2 szál újhagyma
  • 40 gramm édesburgonya (megpucolva)
  • bors
  • fél dl víz
  • 2 dl joghurt
  • 10 dkg kecskesajt vagy fetasajt
  • csíra

Elkészítés:

5 dkg vajon megfuttattam 2 szál újhagymát aztán rádobtam a medvehagymát és azt is pár percig kevergetve pároltam.
Hozzátettem 40 gramm édesburgonyát amit apróra vágtam.
Sóval borssal fűszereztem, majd alá öntöttem kb fél dl vizet lefedtem.
10 perc alatt megpároltam fedő alatt.
Ha az édesburgonya megpuhult, hozzátettem a joghurtot és simára turmixoltam.
Még forrón beledobtam a lágy kecskesajtot és élfogyasztás előtt csírával díszítettem.

Elkészítési idő kb. 20 perc volt. :-)
Egészségedre!

Jó étvágyat a leveshez!

Fantasztikus krémlevesek várnak Rád ITT!

Medvehagyma krémleves kecskesajttal és csírával turbózva

Bámulatos receptekre vágysz?

Lapozz bele varázslatos alakformáló szakácskönyvünkbe!

Az Élet írta szakácskönyv


Turmixban partnerünk: az ELECTROLUX

Explore 7 turmixgép a Testszerviz ajánlásával.

Electrolux

ITT VÁR RÁD A TE IGAZÁN VERHETETLEN TURMIXGÉPED!


 

Hogyan tudnád TE is a tudatos életmódot könnyedén beilleszteni az életedbe?

Ideális testalkat mellett, koplalás nélkül jókat, és bőségesen enni?

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT! 

SEMMI ESÉLYE A FELESLEGES KILÓKNAK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás