SAJTTAL TÖLTÖTT PARADICSOM

TOVÁBB AZ ÖSSZES ÉTEL RECEPTRE!       



Töltött paradicsom hozzávalók:

  • 12 db kemény paradicsom
  • 25 dkg puha sajt
  • vagy
  • 25 dkg juhtúró
  • vagy
  • 25 dkg zsíros túró
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 teáskanál extraszűz olívaolaj
  • 10 db zöld olajbogyó
  • ízlés szerint frissen őrölt bors
  • néhány levél friss bazsalikom
  • ízlés szerint só

Elkészítés:

1. A paradicsom tetejét levágjuk, belsejét kiskanállal óvatosan kikaparjuk.
2. Tálban összekeverjük a villával szétnyomott friss sajtot a paradicsomvelővel, az apróra vágott olajbogyóval és az olívaolajjal. Sóval, borssal, zúzott fokhagymával, felaprított bazsalikomlevelekkel ízesítjük.
3. A fűszeres sajtot a paradicsom üregébe kanalazzuk és 30 percre hűtőszekrénybe helyezzük.

Változat:

Sajt helyett tehén- vagy juhtúróval is megtölthetjük a paradicsomot.
Forrás:gasztroabc.hu

JÓ ÉTVÁGYAT!

Fantasztikus főételek várnak rád itt!

Sajttal töltött paradicsom


 

Hogyan tudnád TE is a tudatos életmódot könnyedén beilleszteni az életedbe?

Ideális testalkat mellett, koplalás nélkül jókat, és bőségesen enni?

TÖLTSD KI A TESZTÜNKET ITT! 

SEMMI ESÉLYE A FELESLEGES KILÓKNAK!

Jelentkezz egy ingyenes
konzultációs beszélgetésre!

Leginkább azért, mert mások számára is
fontos vagy! NEKÜNK MINDENKÉPP!

Töltsd ki
Életminőség
Tesztünket

hírlevél feliratkozás